Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Trakya Üniversitesi Makina Mühendisliği öğrencisiyim. Bulgaristan doğumluyum. Bursa'da yaşıyorum. Yazmayı ve okumayı gerçekten seviyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Fatih Terim karikatürü

bence çok haklısınız mizahta bu kadar kızacak bir şey. benim asıl anlamadığım konu şu: maçtan önce herkes veryansın ediyordu bu karikatüre. tama kendilerine göre haklılar ama neden maçtan sonra bu konu gündeme tek tük geldi. neden aynı şiddetli tavırla haklarını savunmaya devam etmediler. Yoksa biz maçı kazandık mı? (!)

17 Haziran 2008 05:43
Yarın ÖSS’ye girecek Semih, Servet ve Uğur Boral, hakkında geyikler

iğreç yazmışsın ama sabahın bu saatinde sayende gülmekten yerlere yattım. az kalsın annem uyanacaktı :))) saol

17 Haziran 2008 05:35
Biber gazı değil mermi sıkın!!!

öncelikle çok harika bir noktaya deyinmişsin ancak sana sölemek istediğim bazı şeyler var. 1. kimi kime şikayet edeceksin (bu ülkede köpek köpeği ısırmaz. tabi sahibinden emir almazsa. bilmem anlatabildim mi?*) 2. bu enkazın altında kalmaz onlar çünkü sayemizde(!) o kadar yükseldiler ki; yıkılacak şeyler onların ancak beline gelir. 3. face(book), youtube gibi sitelerin kapatılmasını istiyorsun sanırım. peki face(book) olmasaydı o adamın öyle düşündüğünü nereden bilecektin? bunu sadece sen örnek verdiğin için söylüyorum. genellemek gerekirse; düşmanlarımızın düşüncelerini bu siteler olmadan nasıl öğrenebiliriz? kaç defa oturup düşmanının isteklerini dinledin? daha doğrusu dinleme fırsatın oldu. he bu sitelerinin kapatılmasını erotizm, küfür gibi sebeplerden istiyorsan eyvallah. 4.(sonuncusu) hangi siyasi görüşü savunduğunu bilmiyorum ama seninle aynı görüşte olan devletlere ve onların medyalarına bir bak lütfen. bizimki kadar felaket tellalı olanı var mı acaba? saygılarımla

17 Haziran 2008 04:32
 
Toplam blog
: 12
: 689
Kayıt tarihi
: 13.06.08