Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Şimdilerde geçmişe daha az takılabilmeyi başarabilmiş, sanata aç ama teknik bir yerde çalışan, çok çalışan, işi robotlar olan ama onları anlayamayan, giderek teknolojiden uzaklaşmak isteyen, çok uyumayı seven ama az uyuyabilen, hep yazmak isteyip daima erteleyen,daha onlarca sayfa kendini anlatabilecekken burada kesmesi gerek..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Modadan sille tokat yiyen nesil

o dönem fotoğrafları saklanmalı ve ya en azından 1. derece yakınlar hariç gösterilmemelidir kanısındayım:) yalnız bu dayağı erkekler de kızlar kadar yemiştir. bir de diskoda dans sahnelerine yansımış bir moda var ki aklıma bile getirmek istemiyorum :) yine de 80ler - 90lar arası çocukluk bambaşkadır. leziz olmuş yazı...

17 Aralık 2006 12:39
Nasıl blog yazılır? (Ig Nobel'i alacak araştırma tezim)

bu blogdan hemen sonra "blog nasıl yazılmaz?" ("nasıl blog yazılmaz" demiyorum farkettiyseniz, taş atarcasına=) ) ve "yorum nasıl yazılmaz" (bu da özel istek benden eğer kabuş ederseniz) şeklinde devamını beklediğim güzel bir blog olmuş bu, ellerinize sağlık, ig nobele aday sırada o kadar çok şey var ki bu yazıyı kesinlikle o kategoriye sokamıyor ve beni sabahın şu saatinde gülümsettiğiniz için teşekkür etmeyide unutmuyorum.

28 Kasım 2006 07:26
 
Toplam blog
: 5
: 997
Kayıt tarihi
: 18.10.06