Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '10

 
Kategori
Mizah
 

Mübarek balyoz

Mübarek balyoz
 

Ülkede, neler olup bittiğini anlayabilecek ve bize de anlatacak( Bülent Arınç'ın dışında) aklı selim sahibi birine ihtiyaç var. Kim, kime balyoz indirecek? Balyozun sapı kimde? Ergenekondan çıkabildik mi? Asena yolumuzu gösterdi mi.? Kroki ne oldu. Islak imza kurudu mu?

Bütün bunları kim uyduruyor? Emeklilere kağıt üzerinde yapılan zam ne oldu? İşsizlik, yoksulluk bitti mi? Tekel işçileri, haklarına kavuştular mı? Doktorlar, tam gün çalışmayı kabul ettiler mi? IMF ile anlaştık mı? Açılım ne oldu. Nereye kadar açıldık. PKK bitti mi? APO nun keyfi nasıl? Alevi çalıştayından ne sonuç çıktı? Cem evleri, ibadethane oldu mu? Haiti depremi, Marmara depremini tetikler mi? Tetiklerse ne olur? İki gün daha kar yağsa, kültür başkentimizin durumu ne olur? İstanbul, Kültür başkenti olunca, Kültür Bakanımızın konumunda bir değişiklik oldu mu? Kadir Topbaş ne olacak? Bu durumda, Melih Gökçek, küme düşmüş mü oluyor? Asıl başkentimiz neresi? Osman Baydemir, s..tirden sonra, tesbih mi çekiyor? Emine Ayna, dağa çıktı mı? Hangi dağa çıktı? Beşiktaşın durumu ne olacak? Hocam, biz artık bir takımı yenemeyecekmiyiz? Delgado Ergenekonda ifade versin. IMF ye olan borcumuzu, Yıldırım Demirörene ödetsinler.

Bütün bu sorunların üstesinden gelemeyen Başbakan, işi balyozla mı düzeltecek? Bir zamanlar, makam aracına sıkıştığında, balyoz ile kurtarılmıştı, Oradan mı esinlendi? Balyoz, şimdi de kurtarıcı olabilir mi? Balyoz, mübarek ve hayırlı bir alettir. Balyoz, örs ve çekiç, ergenekondan beri, işimize yarıyor. Bu arada, Başbakanımızı, kurtaran balyozu, yedi kat balmumlu muşambalara sarıp, saklayan, millet vekilimiz vardı ya, acaba, diyorum ki, bu balyoz, o balyoz mu?

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..