Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '12

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Mucize reçeteler

Mucize reçeteler
 

mucize reçetelerle güzelleşin


Sizlere bugün denenmiş bacı mucize reçeteler önereceğim. Ben denedim sizlere de denemenizi öneririm. Sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.

NAHİDE ÇELEBİ

 CİLT TEMİZLİĞİ

1 litresu,1 tutam civanperçemi(çiçek) 1 diş ezilmiş sarımsak

1 tutam enginar (yaprak)1 tutam kırlangıç otu (sap ve yaprakları)

1 tutam yabani hindiba (rendelenmiş kök) 1 tutam ada çayı Tüm bu bitkileri 1 litre suyun içinde kaynatın, soğuduktan sonra cildinizi de temizliye bilirsiniz. Günde iki kez pamukla yüzünüze ve tüm vücudunuza sürersiniz cildinizin 1 hafta içinde bebek cildi gibi olduğunu göreceksiniz.

 GÖZ MORLUKLARI VE KAHVERENGİ LEKELER

1 ampul B vitamini 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 ampul E Vitamini 2 çay kaşığı badem yağı

2 çay kaşığı badem yağı Göz çevrenize sürün  5 k bekletin  parmak uçları ile hafif masaj yapın  yıkayın.

 UNUTKANLIĞA MUCİZE FORMÜL
Bir ay taze sıkılmış havuç suyu uygulayacaksınız. Bunu gündüz de içebilirsiniz. Sonra bakın nasıl zehir gibi bir hafızaya sahip oluyorsunuz…
Alzheimer için FORMÜL
Formülün temel maddesi havuç… Taze olarak sıkıp, gece yatmadan önce içmeniz öneriliyor. Alzheimer'in birinci evresinde ise o da ortadan kalkar. Alzheimer bir iki yılda değil en erken 15 yıl önce başlar ve ortaya çıktıktan sonra da geç kalmış olursunuz. Bunu önlemek istiyorsanız zaman zaman bu havuç suyunu içmelisiniz

KURU CİLTLER İÇİN Cildinizi mümkün olduğu kadar ılık suyla yıkayın çünkü soğuk su cildi kurutuyor ve gözeneklerin kapanmasına neden oluyor.

SİYAH NOKTALARA MASKE

Yumurta akını, bir miktar limon suyunu ve balı karıştırıp, yüzünüze sürün 20 dakika sonra ılık suyla çalkalayın( sadece siyah noktalı yerlere uygulayın)

 CANLI CİLT

1 ŞİŞE MADEN SUYU, 1 LİMON, buz kalıbında bu iki karışımı dondurun. her sabah akşam temiz ciltte dolaştırın.

ELLERDE KAHVERENGİ LEKELER

1 Yemek kaşığı Hint yağı, 1 tatlı kaşığı toz şeker, Yarım limon suyu. Her gün ovarak sürün 15 k sonra güneşten koruyucu sürün.  

İDRAR YOLLARI ENFEKSİYONU İÇİN

20 grammısır püskülü, 20 gram kiraz çöpü  1 litre suyu kaynatın çay demler gibi demleyin, 30 k demlensin malzemeyi suyun içinden alın  tüm gün boyu için. içine elma kabuğu koyabilirsiniz.

 ACİL YORGUNLUK MASKESİ

Acil bir yere giderken yorgunsanız: haşlanmış kuru fasulye, bir miktar zeytinyağı veya badem yağı, 1 çay kaşığı bal ile çatalla ezilmiş fasulyelerin üstüne ilave edin. Sıcak olarak sürün önce sıcak, sonra soğuk suyla durulayın.

Ayrıca her gün yüzümü yıkadıktan sonra soyulmuş salatalık, elma kabuklarını ve artan limonun suyunu sıkıp cildime sürüyorum. Pırıl, pırıl oluyor. Görenler cildimin yaşıma göre güzel olduğunu belirtiyorlar. Rahmetli annem yüzüne krem vs. hiçbir şey sürmezdi. Sadece salatalık ve elma kabuklarını, bir de limon suyunu sürerdi. Cildi pırıl, pırıldı.

 

 

 

  

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..