Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Mucize Yok; Sen Varsın

Mucize Yok; Sen Varsın
 

İnsanın beyni ve zihni ile tasarlanmış, aklınızın ermediğini düşündüğünüz imkanlara bir bakın; telefonun bir ucundayken diğer tarafta dünyanın öbür ucunda olan birine sesiniz anında gidiyor. Bir mesaj yazıyorsunuz o anda kime nereye istersen gönderebiliyorsun. Kağıda bir şeyler yazıp fax yoluyla gönderiyorsun kime istersen yazdığın şekilde teslim sağlanabiliyor. Kredi kartı, tuş vs gibi yollarla paranı hayali ordan oraya aktarabiliyorsun. Navigasyon kullanabiliyorsun. Saymakla bitmez...beyin ve zihnin imgeleme ile çalışarak evrendeki akış ve enerjinin uyumlanmasiyla gerçekleştirilen şeyler.
Şimdi düşün.. Bunları tasarlayan beyin ve zihnin, sahip oldugun enerji ve evrendeki enerjiyle bütünlestirdiğinde neler yapabiliyor neler.
Düşüncelerini fax gibi düsün ne gönderiyorsun o gidiyor ve karşılığında sana aynı şekilde ileti raporu geliyor. Öfke gönderirsen öfke, sevgi gönderirsen sevgi, varsayım gönderirsen varsayım, sağlık gönderirsen sağlık......
Hani eft vs yolla hayali para alıp gönderme yapıyorsun ya; zihninde düşüncelerini de o şekilde alıp göndereceksin; olumsuz düşüncüleri "iptal" olumlu düşüncüleri "sevgi" ile yerli yerine koyacaksın.
Evrene ne mesaj gönderirsen o gider unutma!! ...
Kendi navigasyonunu kurmalısın; hayrına olan hedeflerine en kısa yoldan faydalı bir şekilde ulaşabilesin. Bunun için kendini keşfetmen lazım.Ben kendimi biliyorum deme o bildiğini sandığın şey; ego ondan arınıp öz benini bulacaksın.
Senin manyetik alanı olan ve manyetik dalga yayan bir kalbin ve milyarlarca nörona sahip beynin ve dünyadaki doğadaki her şeyi harekete geçiren enerji gibi seninde potansiyeli çok yüksek bir enerjin var.
Şimdi düşün bunlarla neler yapabileceğini
O yüzden bırak hayıflanıp ağlamayı harekete geç.

Sevgiler

Funda Yalçınkaya

 
Toplam blog
: 4
: 144
Kayıt tarihi
: 24.03.17
 
 

35 yaşında kamu görevlisi olarak çalışmaktayım. İşletme yüksek lisans mezunuyum. Kelimelerle oyna..