Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Mucizenizi biliyor musunuz?

Mucizenizi biliyor musunuz?
 

Durumunuzu düşündünüz mü hiç? Bir hareketinizin neleri değiştirdiğini?

Evinizden çıktığınızda sağa doğru gittiğinizde nelerin değiştiğini, sola doğru gittiğinizde neler yaşadığınızı hiç düşündünüz mü?

Ya da en başa gidelim milyonlarca sperm arasından birinci geldiniz ve geride kalan milyonlardan herhangi birinin önüne geçerek hayata başladınız. Doğduğunuz an yer kürede bir kütleye sahip oldunuz.

Büyüdünüz yavaş yavaş hep yol ayrımlarından birini seçtiniz. Seçtiğiniz yoldan giderken diğer yolun bir paralel evren olma olasılığını hiç düşündünüz mü? Seçtiğiniz yönde giderken bindiğiniz dolmuşta oturduğunuz yer, aslında diğer tarafa gitmiş olsaydınız kimin olacaktı?

Eğer doğmamış olsaydınız, en sevdiğiniz arkadaşınıza bilmem kaçıncı doğum gününde o en çok sevdiği hırkayı kim alacaktı?

Şuanda çalıştığınız işte yerinizde kim olacaktı, o kişi şimdi nerede diye hiç düşündünüz mü?

Bir yere giderken adres sormak için iki dakikasını aldığınız kişi, iki dakika önce gitmeye çalışsa gideceği yere, bir kaza geçirip ölecek mi, yoksa iki dakika önce satılan büyük ikramiyenin vurduğu bileti mi alacaktı? Hiç düşündünüz mü?

Gittiğiniz yolun ters istikametinde hayatınızın aşkının olup olmadığını, onun her zaman ters istikamette olup olamayacağını hiç düşündünüz mü?

Hiç düşündünüz mü gerçekten? Dünyaya gelmenizin aslında Dünyayı baştan sona değiştirdiğini, özel biri olduğunuzu hissettiniz mi hiç?

Siz siz olmasaydınız iyi veya kötü Dünya böyle olmayacaktı ve milyonlarca değişiklik olacaktı. Siz hiç doğmadınız diye belki yeni yeni yaşamlar olacaktı belki de bir çok ölüm.

Her insanın en büyük mucizesidir milyonlarca sperm arasından birinci gelmek ve hayatı değiştirmek.

Bu yazıyı okuduğunuzda kapınızdan çıkarken sağa veya sola giderken mutlaka diğer tarafa dönüp birkaç saniye bakacaksınız. Ve baktığınız yerde paralel evren olup olmadığını düşüneceksiniz.

Hangi tarafa giderseniz gidin, gitmediğiniz yerden pişmanlık duyabilirsiniz.

Keşke diyeceksiniz her defasında, gittiğiniz tarafta çok güzel bir şey, çok büyük bir mutluluk olsa dahi paralel evreninizde ne olduğunu merak edeceksiniz.

Hiç düşündünüz mü?

Paralel evrende birilerinin de sizi düşündüğünü.!

 
Toplam blog
: 99
: 2370
Kayıt tarihi
: 25.03.07
 
 

1977 yılında İstanbul'da doğdu, zamanının getirdiği bir çok avantajı değerlendirdi. Sokakta oynad..