Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Müdür Bey

Müdür Bey
 

MÜDÜR BEY NE OLDU?


Oh ne güzel birilerinin kuyruklarına basılmasa bazı olaylar yüzeye çıkmayacak. Ankara'daki BEL PA genel müdürünün, imam nikahlı yaşadığı eş bir bir döküyor eteğindeki taşları, bakalım daha neler çıkacak.

Öyle ya bizim neden bir sürü evimiz, arsalarımız yok hemen bunlar üç kuruş memur maaşıyla nasıl yükseliyorlar, yoksa bunlara 'allah yürü ya kulum 'diyor anlamadım gitti, hem nasıl oluyor da dört çocuk, imam nikahlı eş bir de sevgili geçindiriyorlar?

Hem bakın bunlar da eminim faiz haram diyenlerdendir kimbilir?
Eeee bu imam nikahlı kadın nasıl durdu kendine resmi nikah kıydırmadı o da tartışılır. İnsanlar hemen işlerine geliyor' aaa ben imam nikahlı eşiyim' hadi be oradan T.C. yasamızda var mı böyle bir şey nerede kaldınız hanımlar hey!

Sonrada hiçbir şey iddia edemezsiniz işte konuda geçen kadıncağız gibi, senelerim gitti der durursunuz, tamam eskiden kadınlar cahildi şimdi her yerde bas bas bağrıyorlar RESMİ NİKAH diye hiçmi kulak kabartıp dinlemiyorsunuz, al bakalım kadında da var suç şimdi, ama işte maddiyat tatlı geliyor baştan, sonrada değirmenin suyu kesilince avaz avaz bağırınıyorsunuz aslında müstahak size demek geliyor içimden.

Eee işte değirmene suyu verende allah alanda sayın BEL PA müdürü ve ilgilileri hadi bakalım geçmiş olsun.

Kuyruk acısı olanlarda olmasa hiçbir şey su yüzüne çıkmayacak sağolun, nasıl zengin olunduğunu da az çok anlıyoruz biz o kadar da DEĞİL...

 
Toplam blog
: 42
: 1042
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

Hayata olumlu bakmaya gayret eden bir anneyim. 1975 Eskişehir doğumluyum, Anadolu Üniversitesi mezun..