Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '15

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Muğla; Salsa'larla sallandı, mambo'larla bayıldı, çaçaça'larla ayıldı, figürlerle çarpıldı...

Muğla; Salsa'larla sallandı, mambo'larla bayıldı, çaçaça'larla ayıldı, figürlerle çarpıldı...
 

Salsa 'da hünerler ortaya döküldü.


Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Salsa Türkiye Şampiyonası'nın 7. Etap Yarışmaları, Muğla'da yapıldı.

Muğla’daki organizasyonda gözlemlenen şu oldu ki, gençler böylesi Latin müziğini  sevdiler. Bir an için bile olsa arabeskten sıyrılıp, dünya gözü ile etrafı görmeyi yeğlediler. Bu haller, herkeste gözlemleniyordu.

Şampiyonaya yedi kulüpten 112 çift katıldı. Menteşe Atatürk Spor Salonu'ndaki yarışların ardından konuşan Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolgahan Cinkitaş, şampiyonaya ev sahipliği yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Cinkitaş, "Muğla bir turizm şehri. Yaz aylarında tatil beldelerindeki 5 yıldızlı oteller, yabancı dansçılara iş veriyor. Ama bizim çocuklarımıza iş vermiyor. Çok iyi dansçılar yetiştiriyoruz, turizmcilerin kendi dansçılarımızı da görmesini istiyoruz" dedi.

         Yabancı kökenliler, elinde bir mini valizle, çok yıldızlı otellerde piste çıkarak, sözüm ona dans gösterisi yaparlar. Geceleyin ağaç diplerinde soyunurlar, pistlerden pistlere uçarlar. Bir gecede 8 – 10 kapı yaparlar. Ortaya konan gösteride dans yoktur. Seksi gösteri vardır. Oteller, müşterilerine bu yönde de hizmet ettiklerini sanırlar.

         Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de belediye olarak futbol dışındaki bütün branşlarda faaliyet gösterdiklerini söyledi. Konuşmaların ardından kategorilerinde dereceye girenlere , Çinkitaş ve Gürün tarafından madalya ve kupaları verildi.

          Muğla’nın böylesine estetik bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı günler öncesi herkesi sarmıştı zaten. Böylesi beklentiler, uzun zamandır gözlemleniyordu zaten.  Ve bu tür salsa gösterileri, gençlerin yüreğini hoplatan cinstendi.

         Böylelikle Muğla,  "Salsa'larla sallandı, Mambo'larla ballandı, Ça ça ça'larla, figürlerle kanları kaynadı."

         Ört ki, ölem !

MARMARİS VE ANTALYADA ÇOK YILDIZLI OTELLERE DANAN SÖZDE DANSÇI KIZLAR, TUİST OLARAK GELDİKLERİ YERLERDE SOYUNUP, SÖZÜM ONA DANS GÖSTERİSİ YAPIP, TATİL PARALARINI BÖYLELİKLE ÇIKARIYORLAR. ELLERİNDE BİRER VALİZ, ANLAŞMALI OTELLERİN BAHÇESİNDE, GECELEYİN BİR AĞACIN ALTINDA SOYUNUYORLAR.. PİSTTEN İNİNCE DE GİDİP O YERDEN  MİNİ EL ÇANTASINDAN ELBİSE DEĞİŞTİRİYORLAR. BİR NEVİ SEKSAPELLERİYLE  YARIŞ YAPIYORLAR. BİZİM MİLLET DE BUNLARI YUTUYOR. HALK, HAKİKİ DANSÇI ARIYOR. (üST VE ALTTAKİ RESİMLER, TARAFIMIZDAN ÇEKİLDİ MARMARİSTE)

MUĞLADAKİ DANS TOPLULUĞU

DANSÇILAR MUĞLA 'DA, TOPLU HALDE

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..