Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '10

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Basın Gecesi

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Basın Gecesi
 

Büyük tarihçi Ünal Türkeş


24 Temmuz Basın gecesi her yıl geleneksel olarak kutlanır. Neler yapılır bu gecede? Basının değerli temsilcileri gerek yazılı gerekse görsel dalda haberlerini, yazılarını, araştırmalarını, televizyon programlarını yarışma için Gazeteciler Cemiyetinde değerlendirmek için oluşacak jüri üyelerine sunarlar. Bu Gece’de gerçekleşecek ödül törenin de seçilen konuların ödülleri verilecektir.

Basın gecesi her yıl Muğla’da Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Devrim Gazetesi sahibi Ünal Türkeş ağabeyimin öncülüğünde ve organizasyonuyla Muğla merkez ve bazen ise, ilçelerde olmak üzere, düzenlenmiştir.

Gecede ödüller sahiplerini bulacak. Haber dalında, yazı dalında, program dalında. Bu gece için Muğla Basını ve Muğla basının tüm dostları hep birlikte toplanacaktır.

Ödüllerin sahipleri Ünal Şöhret Dirlik ağabeyimin sayfasında bulunmaktadır. Yazımı onun bölümüne yönlendireceğim. 24 Temmuz Cumartesi gecesine denk gelir,

Basın gecesi. 24 Temmuz Lozan Antlaşmasının yapıldığı tarihi ve siyasi bir süreçtir, ayrıca. Lozan Antlaşmasının yapıldığı tarihi masa bugün Ankara Ulus’ta Birinci Meclis’te şu an ki Müze’de bulunmaktadır. Masanın yüzeyi bordo kumaş kaplıdır. Lozan Antlaşmasının yapıldığı tarihi masanın resmi aşağıda verilmektedir.

Muğla Basın gecesi kutlu olsun…

http://blog.milliyet.com.tr/sizhangimahalledeoturuyorsunuz Ünal Şöhret Dirlik bölümü)

 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..