Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '10

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Muğla Yatağan'da sanatseverler derneği koro ve saz ekibi unutulmaz dakikalar yaşattı

Muğla Yatağan'da sanatseverler derneği koro ve saz ekibi unutulmaz dakikalar yaşattı
 

Yatağan'da Yaz Şenlikleri kapsamında konser


Geçtiğimiz günde Yatağan Belediyesi yaz şenlikleri kapsamında Muğla Sanatseverler Derneği Türk Halk Müziği konseri verdi. Şölen güzeldi. Dostlar güzeldi.

Yatağan Belediye Başkanımız H. Haşmet Işık tüm bu güzellikleri bir araya getirdi. Kendisi sonuna dek programda idi. Kaldı ki, gündem o günler bir hayli yoğundu ancak, programdan bir an ayrılmadı. Müziğe duyulan saygı bu olsa gerek, sanata.

Bu konseri veren dostlar ise sımsıkı kucaklamışlar sanatlarını icra ettiler. Saz ve koro ekibi bir araya geldi , unutulmaz saatler yaşattı.

Muğla’ya sanatın özünü veren Sanatseverler Derneği Başkanı Sadettin Özbek durmadan çevre ilçelerde gerek o günün anlamına uygun şarkılar ve türkülerle, gerekse görsel gösteri ve şiirleriyle kültür ve sanatı buluşturmak adına koşuyorlar.

Yatağan’da gerçekleşen şölene Sadettin bey haber verdi. 17 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’de Yatağan Belediye Başkanımız Haşmet beyin Muğla’ya gönderdiği araba ile Yatağan’a gittik, konsere katıldım. Mutlu bir akşamdı.Sanatla türkü ile geçen bir akşamdı. Öz türkülerimiz, bağrımızdı konser…

Muğla Sanatseverler Derneği koro ve saz ekibine ve Yatağan Belediye Başkanımıza iyi dileklerimizi gönderiyorum.

 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..