Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '19

 
Kategori
Siyaset
 

Muhalefet Cevap Veren Konumda

Öğretmen soru soruyor ya da işte uyarıda bulunuyor bir şeyler söylüyor öğrenci de cevap veriyor; Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun konumu bu.

Bu durumda Erdoğan büyük oluyor, abi oluyor, güçlü oluyor, aktif oluyor; karşısındaki ellerini bağlamış… Bu pozisyon bile Cumhur ittifakı için artı puan.

Sen de sor; uyar, bağır, suçla… Erdoğan konuşursa Kılıçdaroğlu konuşuyor, böyle bir şey olabilir mi ya! Büyükler sorar küçükler cevap verir, siz küçük müsünüz?

Ne söylesen önemli değil pozisyon önemli… Erdoğan’ın konuşmalarıyla bağlantılı olmayan şekilde rakibini yıpratacak hamlelerin olacak. Bir yerden bir şey bulmuşsan doğru yanlış bakmadan… Hep savunma hep savunma ”böyle değiliz, şöyle değiliz” savaşta savunanın kazandığını gördünüz mü?

Dürüst diye hiç kimse oy vermez, Türkiye’de güçlü diye oy veriliyor, bu konumda güçlü olamazsın. Bunların hiç mi eksiği yok, size neler söylediler ya, bir tane de siz söyleyin!

Size şunu söyleyim, normalde kaybetmesi beklenen AKP bu müthiş siyasetle kazanabilir. Adamlar adayını çek diyor ya, hapse atarım yoksa! Kim oy verir bu duruma düşen adaya? Peki, bunların hiç mi bir şeyi yok? O zaman kazansınlar ve ülkeyi yönetmeye devam etsinler! Muhalefet sırf siyasi beceriksizlikten kaybediyor!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..