Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '14

 
Kategori
Seçim
 

Muhalefetin açmazı ve iktidarın şansı

Muhalefetin açmazı ve iktidarın şansı
 

İktidar ve muhalefet böyle


MUHALEFETİN AÇMAZI VE İKTİDARIN ŞANSI

Dikkat ediyorum da muhalefet partileri, CHP-MHP-BDP ülkemizi nasıl yöneteceklerini anlatmıyorlar. Bütün güçleri ile iktidar partisi olan AK Partiye galiz küfürler ederek onu sevmeyenlerin duygularını okşamaya çalışmaktadırlar.
Bu çok büyük bir gaflettir. Ak Partiyi sevmeyenlerin duygularını okşamaya çalışmanın bir yararı yok. Onlar zaten Ak Partiye oy vermeye... cekler. Sizin göreviniz Ak Partiye oy veren seçmenin tercihini etkilemek olmalıdır.

Peki Ak Partiye küfreden bir partiye Ak Partili neden sempati duysun? Bunun bir mantığı var mıdır? Var diyen akıl sağlığını bir hekime göstermesi gerekir. Benim yanıldığımı söyleyenlere de çok kalmadı göreceğiz demek isterim.

Ak Partili bir vatandaş olarak benim tercihimi değiştirmem için oy verdiğim partiden daha iddialı plan ve projeleri ortaya koyan ve bunlar için ikna edici kaynaklar gösterebilen ve hatta bu iddialarını gerçekleştirebileceğine inanabileceğim bir kadroyu görmeliyim.

Muhalefet partileri, sürekli eski tas eski hamam misali seçim meydanlarında dedikodu satıyorlar millete. Bu ne kadar büyük bir acizliktir.

Ak Parti onbir yılda Türkiye’nin milli gelirini kişi başına 2500 dolarlar civarından 11000 dolarlar civarına çıkardı mı? Evet çıkardı.

Türkiye’de 500 000 dolaylarında konut üretti mi? Evet üretti.

Türkiye’de 26 hava alanını 52 ye çıkardı mı? Evet çıkardı.

İstanbul’da Marmaray’ı inşa etti mi? Evet etti.

Sağlık sektöründe açılan hastanelerin ve tüm hastanelerdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltti ve maliyetini iyice aşağılara çekti mi? Evet çekti.

Sağladığı Güven ortamı sayesinde milyarlarca dolar yabancı sermayeyi ülkemize getirdi mi? Evet getirdi.

Daha önceleri 76 olan Üniversite sayısını 175’ e çıkardı mı? Evet çıkardı.

Yine İstanbul’a üçüncü köprü bitmek üzere, üçüncü büyük hava limanı muhalefetin engellemelerine rağmen bütün hızı ile devam ediyor.

Tabii ki hizmetleri saymakla bitmez, binlerce derslik, öğrencilere dağıtılan ücretsiz kitaplar, bilgisayarlar, akıllı tahtalar.

Fakir fukaralara yapılan sosyal yardımlar, iş kurmak isteyenlere verilen teşvikler ….
Bu iktidarın hizmetlerini saymakla bitiremeyiz. Bütün bunlar karşısında muhalefetin dedikodularına inanıp da oy vermekte ısrar edecek vatandaşlar için söylenecek söz yoktur.

M.Sadullah SAĞLAM

 
Toplam blog
: 72
: 525
Kayıt tarihi
: 20.07.08
 
 

Trabzon doğumluyum. Bir kamu kurumundan emekliyim, İktisat Fakültesi mezunuyum. İdeolojik saplant..