Parasız yatılı Darüşşafaka Özel Lisesi'nde iki yılı hazırlık sınıfı olmak üzere yedi buçuk yıl okudum. Son yarı dönemi Paşabahçe Ferit İnal Lisesi'nde tamamlayarak lise mezunu oldum. İyi İngilizce bilirim. Para için çalışmaktan emekliyim. 1953 doğumlu, evli ve iki çocuk babasıyım. İlgi alanlarım: Edebiyat, fotoğraf çekimi,..
Bilimsel Terapi-Yaşam Koçluğu
Başımıza gelen her şey ne bizim kusurumuzdan ne yeteneğimizdendir. İşte bu gerçeği görmeye yardımcı güzel bir yazı olmuş. Tebrikler! Bize düşen hayatın yaşamsal olgularını bilmeye ve bildiklerimizle kendimize yaşamsal bir anlam biçmeye gayretli olmaktır. Bunun için de birlikte yaşadığımız insanları tanırken kendimizi de onlara gerektiği kadar ancak dürüstçe tanıtmalıyız. Kim kendi anlamını sadece bir kişiye danışarak ve kendini başkalarından saklayarak saptayabilir ki?
18 Kasım 2020 11:02Hayatın İpuçları-Kendine Göre
Sıkı bir felsefe yapılmış. İnsanın kendini bilmesi, aynen kendiliğini, yani benliğini başka benlerin eleştirisine minnetle görünür edip bilinir yapmasıyla anca olası. “Kimseden üstün olmadığını anlayacak, fakat herkesten farklı olduğunu kavrayacak kadar kendini bilmeyenin bilgeliği yalandır.” Muharrem Soyek * “İnsan, kendi yerini doldurabilecek bir başkasının her zaman bulunabileceğini kabullendiği an bilge olmaya başlamıştır.” Richard Evelyn Byrd) (Vazgeçilmezlik, tanrısal bir niteliktir…)
11 Kasım 2020 18:16Çılgın projem!
Milliyet Blog dünya gündemine oturabilir... Vazgeçme devam!
14 Eylül 2020 22:48- Toplam blog
- : 373
- Toplam yorum
- : 2807
- Toplam mesaj
- : 236
- Ort. okunma sayısı
- : 1585
- Kayıt tarihi
- : 04.08.08