Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

MUHTARLARDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET...

Mersin'in , Mezitli İlçesinne bağlı Tece Fatih, Cumhuriyet, Şahintepesi, Hürriyet ve Merkez mahallesi muhtarları Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM’ı makamında ziyaret ettiler.

25 Haziran 2009 Perşembe günü saat 15.oo’de Tece Fatih mah.muhtarı Hakan ŞAHİN, Merkez mah.muhtarı Yurdacan BAHÇE, Cumhuriyet mah.muhtarı Ali BİLGİÇ, Şahintepesi muhtarı Şinası GÖÇEN ve Hürriyet mah.muhtarı Sıtkı TAN Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM’ı makamında ziyaret ederek mahallenin ve vatandaşların Belediyemizden taleplerini dile getirdiler.

Meclis üyelerinden Belediye Başkan Vekil Kemal SIĞIRCIKOĞLU, Salih Ertan ÖZEL ve Penpe TAYLAN’ında hazır bulunduğu görüşmede, Muhtarlar, Belediye Meclis üyesi Penpe TAYLAN’a sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözüm üretmeye çalışması ve ayrıca Başkan YILDIRIM ile görüşmelerine vesile olmasından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan YILDIRIM, Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Değerli meclis üyemiz Penpe TAYLAN hanımefendiye katkıları nedeni ile teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine devam etti. “Mahalle muhtarlarımız sorunlarını konuşmak, paylaşmak, tartışmak ve bunun sonucunda çözüm üretmek için zaman zaman yanımıza geliyorlar, bizde onların bulunduğu mahallere gidiyoruz. Bu görüşmeler sonucunda Mezitli’yi bir bütün olarak değerlendirmiş oluyoruz. Hizmetin amacı her zaman söylediğimiz gibi bir bütünsel yaratarak Mezitli halkımıza faydalı olmaktır. Bu anlamda Tece mahallemizin muhtarları sorunlarını görüşmek için geldiler sorunları görüşüp çözüm yolu üreteceğiz” dedi.

Muhtarların genelde istekleri ve talepleri ; yol açılması, çöp konteynerlerinin çoğaltılması, sinekle mücadelenin daha sık aralıklarla devam etmesi, Hürriyet mahallesine İlköğretim okulu yaptırılması, stablize yolların asfaltlanması, temizlik hizmetlerinin yoğunlaştırılması yönünde olmuştur.

Başkan YILDIRIM; muhtarların, Belediyemizin imkanları doğrultusundaki taleplerinin en kısa süre içerisinde yerine getirileceğini, fakat Milli Eğitim, Büyükşehir ve diğer kurumlardan olan isteklerini bu kurumlarla karşılıklı görüşülerek mutabakat sağlandığı takdirde yerine getirileceğini bunun içinde görüşmelerin sürdüğünü, olayları bizzat takip ettiğini belirtti.

Muhtarlar görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirip Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM’a teşekkür ettiler. Başkan YILDIRIM’da en kısa sürede sorunlarının çözüleceğini, daha yaşanılabilir bir Mezitli için işbirliği içerisinde çalışılmasını gerektiğini dile getirerek muhtarlara teşekkür etti.
Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım, halkla ramızda köprü kuran muhtarlarımıza her zaman destek olacağım dşyerek duygularını dile getirdi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..