Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
TV Programları
 

Muhteşem Yüzyıl Dizisine veda, yeni Projeye merhaba!

Muhteşem Yüzyıl Dizisine veda, yeni Projeye merhaba!
 

Muhteşem Kadro


Evet, geldik sona! İzlemiyorum diyen izleyicinin bile haberi olduğu tek dizi Muhteşem Yüzyıl'dı. Gerek sohbetlerde sözlere karışan, gerek basında haber olarak birinci konu Muhteşem Yüzyıl dizisiydi. "Şimdi yerine ne seveceğiz?" hepimizin aklında bu soru var. Veda gecesi sonrasında yayına girecek olan "Muhteşem Yüzyıl Gizli Dünya" bölümünde Tims Yapım yeni projelerini açıklayacak.

Onlar açıklamadan önce kulislerde konuşulanları bir daha gözden geçirelim ister misiniz? Ağustos ayında Muhteşem Yüzyıl sinema filmi çekileceği, başrollerde Meryem Uzerli ve Halit Ergenç olacağı öncelikli konuşulan konu. Bu konu hakkında Halit Ergenç de muallak açıklamalar yaptı. Geçen sezon konuşulmaya başlayan başrolünde Okan Yalabık'ın oynayacağı Kösem Sultan projesi, Timur Savcı'nın sektöre 2 sene ara vereceğini açıklamasıyla rafa kalktı. Bu geri çekilişi değerlendirmek isteyen Aksoy Film projeyi hayata geçirmeye karar verdi. Timur Savcı ve ekibi Muhteşem Yüzyıl- Kösem Sultan için tekrar çalışmaya başladı ve 2015 Ocak yayınına karar verdi hem de Star Tv ile anlaşma yaptı.

2015 sezonu ile ekranda yüzünü gösterecek olan Kösem Sultan'ın tanıtımı bu akşam ekrana getirilecek ve yaşmağını bizim için aralayacak. Yönetmenleri yine Taylan Biraderler olacak, dekorlar da hazırlanmaya başladı bile. anlayacağımız o ki Timur Savcı'nın sektöre ara veiyorum açıklaması aslında dinlenmek için değil yeni projesindeki başarıyı yakalamak içinmiş. Ne diyelim ki "Bol Şans!"  

Farkındaysanız bir beklerken iki dönem dizisi yeni sezona hazırlanıyor hem de aynı tarihi kimlikle, "Kösem Sultan" la karşımızda iki yapım firmasının soluksuz yarışını izleyeceğiz. Hangisi daha başarılı olur sorusunu sormak için henüz çok erken, hele buna cevap vermek daha da riskli! Bu muhteşem rekabet bence her iki firmanın da son zerresine kadar emeklerini sergilemesine neden olacak. Bize de keyfini sürmek kalacak!

Hayatta keyfiniz bol olsun dileği ile...

www.televizyongazetesi.com

  eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..