Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli' nin dönüşü...

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli' nin dönüşü...
 

ınt


Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli’nin dönüşü muhteşem olacakmış…

 Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem’i Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu nedeni ile Almanya’ya gitmiş yerine ise Vahide Gördüm diziye yeni Hürrem olarak gelmişti. Hal böyle olunca eski ve yeni Hürrem karşılaştırmaları yapılmış ve Vahide Gördüm hiç beğenilmemiş çok olumsuz eleştirilmiş, sosyal medya eski Hürrem’i geri istemişti. Meryem Üzerli ise Almanya’ya hiç dönmemek üzere gitmişti. Sevgilisi Can Ateş’te Meryem bir daha dönmeyecek diyerek olayın altını kalın kalın çizmişti. Oysa bugün olayın tam tersi ortaya çıktı. Dizi yapımcısı ile fazla para istediği gerekçesi ile yollarını ayırdığı söylenen Meryem Üzerli bu konuda yorum yapmamış ve bu söylentiler birer dedikodu kalmıştı. Meryem Üzerli’ nin aslında başka bir proje fikrinde olduğu kimsenin aklına gelmemişti!

Az para aldığı gerekçesiyle Almanya’ya giden Uzerli’nin yeni bir projeye imza attığı iddia ediliyor…

Çıkan çeşitli haberlere göre Uzerli, diziden ayrılmadan önce başka bir proje için imza attmış.

Bunun için yüklü miktarda transfer parası almış.

Hatta Muhteşem Yüzyıl dizisi’ ndeki parasını da üçe katlamış.

Şimdi herkes Meryem’in yeni dizisini merak ediyor.

Ben onu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolünde sevmiştim, gerçekten çok yakıştığını düşünüyorum. Para yüzünden bırakıp gitti ya, bütün beğenisini de alıp götürdü sanki.

Peki kadınlar en çok hangi dizi karakterlerine güveniyor biliyor musunuz? Yapılan araştırmada şimdilik iki isim çıkmış. Biri “Yalan Dünya” dizisinin Vasfiye Teyze karakteri diğeri ise “Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem Sultan’ı. 

Meryem Uzerli yeni dizisi için dönüyormuş Türkiye’ye. Önce tatil yapıp, daha sonra dizi hazırlıklarına başlayacakmış. Meryem Uzerli ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı dizide oynayacaklarmış

 Meryem Uzerli ve Kıvanç Tatlıtuğ’un önümüzde ki sezon aynı dizide rol alacağı fısıltısı dahi yeri yerinden oynatmaya yetti. Gözler Kıvanç Tatlıtuğ ve Meryem Uzerli’nin birlikte oynayacakları diziye çevrildi. 

İddialara göre Ay Yapım, iki ünlü yıldızı bir araya getirmek için kolları sıvamış. Eğer bu iddia doğruysa dizinin Şubat ayında çekimleri başlayacak. Dizide Azeri bir erkekle Ermeni bir kızın aşkı anlatılacak. Eğer proje gerçeğe dönerse 2014 Eylül'de Kanal D de izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Bekleyerek, zamanı geldiğinde göreceğiz.

 
Toplam blog
: 137
: 2242
Kayıt tarihi
: 19.02.13
 
 

05 Ekim Ankara doğumluyum. Okumayı, yazmayı, insanları dinlemeyi seviyorum. Kişisel blogumda her ..