Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Müjdat Gezen

Müjdat Gezen
 

Maltepe Belediyesi geçen pazar Müjdat Gezen’i ağırladı, yaklaşık bir saat süren söyleşisine küçük kızımla beraber gittik. 70 yaşındaki TV ve Sinema dünyamızın sevilen sanatçısı, söyleşisini soru cevap şeklinde gerçekleştirdi. Bu O’nun tarzıymış, etkin ve daha güzel geçiyormuş. Bu gün de dediği gibi güzel ve bir çırpıda geçti.

Sorular sizinde tahmin ettiğiniz gibi siyaset ağırlıklıydı. İlk soru Habertürk TV deki söyleşi oldu. Bir saatlik program, yarım saatte bitti, makaslandı. Niye diye sorulduğunda, sorulan sorulara istendiği gibi cevap vermemesini söyledi. Yanlı medyanın, halkın yüzde ellisini nasıl etkilemek istediğini vurguladı. CHP ve MHP nin yüzlerce yerdeki faaliyetlerini kimse duymuyor, öğrenemiyor. Sonra muhalefet çalışmıyor.

Müjdat Gezen ile görüşlerim birbiriyle birçok noktada kesişiyor. Kılıçdaroğlu’nun fazla kibar olduğu, seçmeni gözünde pasif göründüğünü ancak ana muhalefet şu iktidar partisinin önünde MHP ile birlikte tek seçenek olduğunu söylüyor. Kendisi önceki yıllarda birçok partiye oy vermiş. En son Tuncay Özkan’a oy kullanmış, ama bu gün farklı diyor.

12 Eylül mağdurlarından biri olduğunu hapise atıldığını söyleyen Gezen, iktidarın 12 Eylül’ü yargılamasının göz boyamadan ileri gitmediğini düşünüyor. 90 yaşındaki Evren, yaptıklarımın arkasındayım diyor, kimse de ses yok. Garip değil mi?

Sıra geliyor Silivri’ye. Oradakilerin hali içler acısı olduğunu söylüyor, Nedim Şener’in eşi, aylar geçmesine rağmen Nedim’in sabahları hala kabus ile uyandığını söylemiş. Mustafa Balbay’ın yazdığı en son tiyatro eserinin mutlaka sahnelenmesi gerektiğini, gerekirse kendisinin gönüllü olduğunu söylüyor.

Maltepe Belediyesine yine teşekkürler, Müjdat Gezen’e de bize misafir olduğu için teşekkürler.

 

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..