Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Müjde! Evlilik programları resmen yasaklandı!

Müjde! Evlilik programları resmen yasaklandı!
 

Şu yazıyı yazmak için o kadar çok bekledim ki sevgili okuyucular. Yıllardır çeşitli yazılar yazdım,eleştiri manyağı olacak derecede yerden yere vurdum. Bu evlilik programlarını izliyorum diyenlerin neden böyle bir kafada olduklarını anlamak icin çeşitli fikirler üretmeye çalıştım. Ve sonunda beklenen haber geldi.

Akşam saatlerinde resmi gazetede yayınlanan yeni KHK silsilesi içerisinde yer alan maddelere göre evlilik programları resmen yasaklandı. Yani yeterince saçmalayan ve insanları salak yerine koyma konusunda master yapmış olan kanallara,yayıncılara,yapımcılara ve cast oldukları belli olan ve bunun yayında bir de aylık maaş alan sahte izdivaççılara artık son! Şaka değil gerçek valla son.

Bu durumda bu saçma formatın yerine ne gibi saçmalıklar bulunacağına dair sorular akla geliyor. Insanların özel hayatlarında ve günlük yaşantılarında didiklemedik yer bırakmayan yapımcılar ve kanallar nasıl bir yenilikle karşımıza gelecek diye meraklar içerisindeyim. Ama eminim ki ; bu kararın altında kalınmayacak ve içerisinde evlilikle ya da özel hayatla ilgili didiklemeler bulunan bir format ile izleyici karşısına çıkılacak. Bakın da görün valla !

Neyse kısa bir süre de olsa bu saçmalıktan kurtulmanın tadını çıkartmanın zamanıdır dostlar!

O zaman herkese benden çay! Hani şu elektrik alınca içilen çaylar vardı ya.

Hah onlardan işte :)

 

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..