Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Münevver'in katili neden yakalanamıyor acaba?

Münevver'in katili neden yakalanamıyor acaba?
 

MÜNEVVER KARABULUT RAHAT UYUYAMIYOR.(106 gün oldu) İnanılmaz bir vahşet bu.

Duyduğumda inananamadığım, haberler eklendikçe dehşetle izlediğimiz bir vahşet. İşin en kötüsü 106 gündür katil seyrüseferde. Bir türlü bulunamıyor. Peki neden? Karabulut ailesi yerinde hepimiz olabilirdik. Henüz 18 yaşında bir genç kız üstelik kafası canlı canlı kesilerek kurban ediliyor ama cinayeti işleyen Cem Garipoğlu çok güzel saklanabiliyor. Zengin bir aile olmasaydı kaçabilecek miydi peki?

Mesela basit biri böyle birşey yapmış olsaydı, parası pulu olmayan gerçekten garip olan kaçabilir miydi? Cem'i kim saklıyor? Bu şuna da benziyor. Baklava çalan çocuklar davası. Baklava çalan yıllarca ceza alırken, hortumcular nedense yakalanmıyor bile. Bu nasıl bir adalet terazisidir anlamıyorum. Demek ki büyük oynayacaksın, az miktar daha tehlikeli. Bu cinayet korkunç bir vahşet.

Şimdiye kadar yapılan bence en acımasız cinayet. Cem Garipoğlu da büyük oynadı ve yakalanmadı. Yakalandı diyelim bu sefer de akıl sağlığı raporu oyununu gündeme getirecekler. Çünkü normal bir insan bir insanın boğazını kesebilir mi? Bu nasıl bir vicdandır? Adalete inanmak istiyorum ama terazi eşit işlemiyor. Herkes eşit değil mi yoksa? Parası olan hem cinayet işleyebilir hem de rahat rahat gezebilir mi? Ya parası olmayan? Açlıktan ölse de baklava çalmamalı mı? Çalmak her iki şekilde kötü tabi ki ama fark var arada çok çok fark var. İyi ve kötü arasında, zengin ve yoksul arasında uçurum misali fark var. Bu cinayetin zanlısı mutlaka yaklanmalı, çünkü herkes eşit olmalı. Adalet bu olmalı.

 
Toplam blog
: 10
: 745
Kayıt tarihi
: 15.05.09
 
 

Bir Nisan sabahı 1976 yılında Bursa'da dünyaya merhaba demişim. 9 yaşımda yazdığım 23 Nisan şiiri ve..