Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '08

 
Kategori
İzmir
 

Murat Ertaş, kitap fuarının son konuğu

Murat Ertaş, kitap fuarının son konuğu
 

Blog yazarımız Sayın Murat Ertaş imza gününde. 13. İzmir Kitap Fuarı / 26 Nisan 2008


13. İzmir Kitap Fuarı'nın, son Milliyet Blog yazar konuğu sevgili Murat Ertaş oldu. Kendisini Birey Yayınevi'nin 604-A standında bulduk. İmza gününe ayırdığı zaman yaklaşık iki saat, 13:00 - 15:00 arası.

Ta Erzurum'dan, kilometrelerce uzaktan İzmir'imizi ziyaret etmesinden mutlu olduk. Saat 15:00 den sonra sevgili Murat Ertaş ve ağabeyi Mehmet Yaşar Ertaş'la beraber yaklaşık üç saat birlikte olup sohbet ettik, çay içtik, Dağ kafede. Kitap fuarının ilk günü sevgili üç nokta ile aynı yerde oturmuştuk.

Sevgili Murat, ağabeyi ve biz şanslıydık. Biz derken Esma, Tijhal, arkadaşı (İnönü toplantısına katılan) Serpil hanım. Cumartesi günü pırıl pırıl olan hava pazar günü yerini yağmurlu ve serin bir havaya bıraktı. Aynı hava hâlâ devam etmekte.

Kitap Fuarı'na vardığımda blogun kaybolanlarından :) Pelin Kalyoncu ile buluştuk. Daha sonra blog yazarımız Nuray hanımı, Kök Yayıncılık standında ziyaret ettik. Blog yazarımız Hilmi Polat ve eşi Nedime hanımla birlikte fuarın ziyaretçilerinden. Birlikte resim sergisini gezip bir söyleşiyi izledik. Esma Kahraman 'da gelince hep beraber sevgili Murat Ertaş'ı ziyaret ettik. Ayaküsütü kısa bir sohbetin ardından daha sonra buluşmak üzere ayrıldık. Kitap Fuarı içindeki kafede oturduk, konuştuk. Pelin Kalyoncu sınavı olduğunu söyleyerek ayrıldı. Daha sonra Tijhal, ve arkadaşı Serpil hanımla buluştuk. Bu arada Hilmi Abi ve eşi de izin istediler.

Saat 15:00 e yaklaşırken sevgili Murat Ertaş, Denizli'de yaşayan ağabeyi Mehmet Yaşar beyle birlikte, Dağ kafede üç saat boyunca doyumsuz bir sohbet yaşadık.

13. İzmir Kitap Fuarı önemli bir etkinlik. Yazarlar okurları ile imza günlerinde birlikte olup kitaplarını imzaladılar. Bir çok yeni kitapla tanıştık, söyleşi, panellere katılıp resim sergisini izledik.

Milliyet Blog yazarlarımız Rıfat Mertoğlu, Coşkun Karabulut ve Murat Ertaş'a kitap fuarına katıldıkları için İzmir'li arkadaşlarımız, okurlarımız adına teşekkür ederim.

Kitap yazan tüm Milliyet Blog yazarlarımızla, 14. İzmir Kitap Fuarı'nda buluşmak üzere...

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..