Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan biriyim. Yazmak ve okumak benim için bir keyif. Sizlerle birlikte burada yazıyor olmaktan son derece mutluyum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Altta gittim diye yerinme, Üste çıktım diye sevinme

Parti kapatmak iyi bir şey değil tabiki, fakat kapatılmak istenen partinin yöneticileride oturup düşünmeli; " Yahu neden bu kapatma davaları hep bizim kafada olan siyasi partilere açılıyor" diye.

18 Mart 2008 17:24
Fincanda kahve içmeye bekliyoruz

Uğramaya çalışırım genç bir gazeteci adayı olarak sizinle tanışma fırsatı da bulmuş olurdum hem...

14 Mart 2008 17:17
Doğruyu, doğru öğrenmek lazım

Doğru sizin dediğiniz şey işte yasaları kendi kafamıza çıkarımıza göre kullanmak. Buna doğru denir bu ülkede sizde doğru yöndesiniz Ahmet Bey sizin kayığınız önde gidiyor nasıl olsa. Yasaları iyi inceleyin bu arada anayasa denen şey bir iki madddeden oluşmuyor. Başka maddelerde de tam tersi yazıyor. Bizim anayasa zaten çok kalabalık bir ifade metni yenilenmesi lazım. Siz hemen AKP yeniliyor diyeceksiniz ama daha kapsamlı, daha insancıl ve siviltoplum örgütlerinin görüşleri alınarak hazırlanmalı. İnsan sevgisi konusuna gelince orda kimin ne kadar insan sevdiğine siz karar veremezsiniz üstat. İnsanları sevenler sahte özgürlüklerden yana yer almazlar, siz de seviyorsanız insanları bırakın özgür olsunlar. Ama erkeler özgür olsun değil bu yazdıklarımın anlamı kadınlarda özgür olsun. Siz bunu pek sevmiyorsunuz ama neyse...

26 Şubat 2008 10:40
 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07