Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '12

 
Kategori
İnançlar
 

Müslüman-asker ve asker-Müslüman

Bir Müslüman’dan asker olabilir ama bir askerden Müslüman olamaz.

Neden mi?

Çünkü çünkü:

Bir Müslüman, Müslüman olarak doğmasa bile, 9 yaşında gibi Müslüman olmaya asimile edilir. Muharip asker olma asimilasyonu 18-20 yaşında, yani ondan epeyi sonra gerçekleştirilir ve gerçekleştirilebilir, çünkü askerlik zor bir eğtiim gerektirir ve bu bir çocuk işi değildir.

Ayrıca, çünkü:

Cihad, bir Müslüman’ın asker olmasına ideolojik dayanak zaten hazırlar, yani bir Müslüman’ın asker olması içn, Müslüman’sal nedenleri kendiliğinden tanımlanmıştır ama tersi pek değil (Dünya’daki askerlerin beşte dördü Müslüman değildir).

Bir asker, 11 yaşında ortaokulda kuramsal askeri eğitim almaya başlar, yani askerlik eğitimi Müslümanlık eğitiminden önce gelir ve dominant gelir.

Ayrıca, çünkü:

Bir asker, yalnızca emir verildiği için, emri veren biri Müslüman ve günah işliyor olsa bile, Müslümanlık karşıtı eylemlerde bulunabilir, bu askerlik gereğidir (emir demiri keser veya emir İslam’ı keser). Örneğin, bir asker Müslüman bir çocuğu sorguya çekerken kazara veya isteyerek öldürebilir ve günah işlemiş olur (bu milyonlarca kez gerçekleşmiş bir durumdur).

Bilmem, anlatabildim mi?

Dipnot: Bu metnin, generallerin savaşa karıştırılmayacak denli ülkelerinin canına okumakla, Müslüman’larının ülkelerin satmakla meşgul olduğu maruf bir ülke ile uzaktan yakından ilintisi yoktur.

 
Toplam blog
: 2216
: 514
Kayıt tarihi
: 16.08.06
 
 

Serbest yazarım. 1960 doğumluyum. BÜ İşletme mezunuyum. ..