Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '09

 
Kategori
Siyaset
 

Müslümanlar sevişmez kardeşim!

Müslümanlar sevişmez kardeşim!
 

Kaynak:İnternet


Sevişmek haşa pek bir günahtır, öpüşmek… Hele cinsel birleşmek! Leylekler üstlenmişlerdir o işi, ya da çingeneler getirmişlerdir bebekleri, demek ki çingenelerin sevişme, cinsel birleşme ve dahi çocuk yapma yetileri ve dahi hakları ta ne zamandan beri varmış, yani başka bir sonuca varmak bu durumda imkansız!

Çocukluğumda Türk filmlerinde öpüşülürdü, sonra da bebekleri oluverirdi, şükür ki eğitimli anne ve babam vardı ki öpüşmekle çocuk olmayacağının bilincine pek de vakitlice ermiştik!

Şöyle söyleyeyim, dört yaşımdayken büyük amcam “bak bize leylekler kimi getirdi” diyerek ilk çocuğunu gösterdiğinde “onu leylekler getirmedi ki! Ayşe yengemle evlendiniz de ondan oldu bebeğiniz!” dediğimde “vay, bu kız pek yaman!” demişlerdi!

Yamanlık değildi aslen mesele, ha bu arada yaman olmuş olmayı da pek isterdim o başka, mesele bilinçli bir anne ve babaya sahip olmamdı sadece!...

……

Yazmaktan ben sıkıldım, okumaktan sizler hepten bunalmışsınızdır, ancak dön dolan aynı konu, insan yaratılırken nasıl ki kalbi, böbrekleri, beyni, elleri ve de kolları gibi cinsel organları da var edilmiştir, bu cinselliği teşvik eden hormonlar ile donanmıştır. Bu eylem için harekete geçen hormonlar vardır, Allah keyif alınmasını sağlamıştır!

İnsanın sevişmesi, cinsel birleşmesi günah nasıl olabilir ki?

Ey Allah’a inanan Müslümanlar, size sesleniyorum, yaratanın yarattığını değiştirme hakkını kendinizde bulmuş olmanız Allah olmaya çalışmanız değil de nedir?

……

Arkadaşlar, sevişmek günah, öpüşmek de öyle, iki ayrı cinsin yan yana gelmesi de pek bir sakıncalı, tecavüz ve cinayetlere peki ne demeli?

Var olan bir şey yok sayılırsa olacağı başka ne olabilir ki?

Sonra da “Allah ıslah etsin” deniliyor, Allah yaptığını yapmış, karşı gelene daha ne yapsın!

.……

Sevişmeli birkaç dizi ile baş edememiş Rtük, son analitik noktayı da aileden sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf koyacakmış, toplumsal aile yapımıza uymayan sevişmeli sahneleri olan dizilere karşı bir önlem alınması konusunda çalışmalar başlatacakmış!

Aaaa… Ne ayıp! Bizim toplumuzdaki aileler öpüşür mü hiç? Sevişir mi? Yok canım!

Olsa olsa adamlar kadınları altlarına alırlar, öpüşmek, sevişmek ne demek, karısı değil mi, neredeyse tecavüz eder, geçer!

…….

Yaa, işte böyle, Türk halkının, yani Müslüman toplumun aile birliği, dirliği bozulmasın diye emek harcayan bayan bakan bu tür sahnelerin olduğu dizileri şifreli izlememiz gerektiğine kanaat getirmiş!

Her yerde de böyle olduğunu da belirtmeden geçmemiş!

Ay ayol, o şifreli yayınlar erotik hatta porno olanlar, öpüşmenin, az biraz sevişmenin geçtiği hangi yayınlar İslam ülkeleri dışında yasaklanırlar?

Yok, hükümet olarak çok para harcıyoruz, enflasyonu da düşük göstereceğiz diye göbeğimiz çatlıyor, satılacak araziler, değerli yalılar da kalmadı elimizde, para kazanmak lazım bir şekilde, sağlığa katkı payı koyduk ama yetmiyor işte dişimizin kovuğuna bile diye düşünüp, ah bir de gelir kapısı buradan bulsak diyorlarsa, açıkça desinler, çok akıllıca olduğunu da söylerim vallaha tüm dürüstlüğümce! Bastır bir yandan dürtüleri, sonra da şifre uygulamasına geç! Şekerim, çok para kazanırsınız, Allah’ın yarattığı dürtüler, hormonlar var oldukça!

……

Yarı keçi yarı insan görünümünde bir keçi yavrusu doğmuş, gazetelerde resmini görmüşsünüzdür muhtemelen, birkaç saat sonra da ölmüş gariban!

Ülkenin bilim adamları mutasyon derken, yerli halk şeytan diye endişelenirken, Amerikalı bir bilim adamı ise sorumlusu yetişkin bir erkek olabilir demiş!

Kibar bir ifade bence, çok eşek, köpek vesaire tecavüze uğradılar bizim gibi ülkelerde, yok yalan diyebilecek var mıdır cesareti olan?

.……

Filmlerde gerçek yaşamdan hiçbir kesit olmasın, sigara da içmesinler, içki de! Öpüşmesinler, sevişmesinler! Masal gibi olsun, her şey pembe tüller içinde, silahlar olsun ama, kan revan dünya! Hakikaten dünya kan revan, hele bizim gibi at, avrat, silah diyen toplumlarda… Bir düğünü kutlarken silah patlatabilir biri, o silahtan çıkan saçmalar ya da kurşunlar öldürebilir birilerini, Müslümanlıkta bunlar yeterince günah değil!

Ama sevişmesinler! Ah, işte bu pek bir günah!

.……

Masallar ülkesi olalım, kızlar pembe giysin, erkekler mavi…Bebekleri leylekler getirsin… Güller hep yediveren olsun! Pasta yesin tüm vatandaşlar, kazandıkları parayı harcamaktan yorulsunlar, kalanını ne yapsak diye Maliye Bakanına sorsunlar!

Genç kızlar beyaz atlı prensleriyle evlensinler, sihirli bir değnek değdirsin bir peri, tüm çirkinlikler yok olsun!

Ah… Çirkinlik dediğimiz ne ki?

Sevişmek olmasın! Cinsellik haşa! Ah… Ne çirkin, ne kötü, ne şeytan işi bu oysa!

……

Aynı bakan tecavüze uğrayan kızlar için de bir masal yazar mı acaba? Ya da para karşılığı satılan? Peki ya okutulmayan?

Ahh… Pardon, bunlar toplumsal aile birliğimiz bozan şeyler değil, öpüşmek ve sevişmek bütün mesele!

…….

Gülgün Karaoğlu

Eylül,28/09

 
Toplam blog
: 1269
: 1343
Kayıt tarihi
: 18.09.07
 
 

İzmir, 1963 doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce bölümü mezunuyum ve özel bir şirkette ..