Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '13

 
Kategori
Dünya
 

Müslümanların Kurtuluşu

Müslümanlar öldürmeyi öğrenmedikçe siyonizmin zulmü durmaz.

Müslümanlar ne zaman öldürmeyi öğrenirlerse siyonizmin zulmü de o zaman duracaktır.

Osmanlı, yıkılmaya başladıktan sonra Müslüman ülkeler kan ağlamaya başladı. Ölenler, zulüm görenler, sömürülenler hep Müslümanlar oldu. Neden? Çünkü Siyonizmin ölüm korkusu olmadığı için. Siyonizm, yayılma ve sömürme gücünü ayakta tutabilmek için, ideolojisine karşı duranları hep öldürüyordu ve öldürüyor.

Bir dizi izlemiştim. Siyonist, çocuğunu ve karısın öldürdü. Sırf ideolojisi uğruna. Kayın biraderi, siyonistin başına silahı dayayarak onu sorguya çekti. Siyoniste; “ablamı kim öldürdü, söyle, yoksa kafana sıkarım” dedi.  Siyonist, kafasına dayalı silaha ve karısın öldürmüş olmasına rağmen aldırmadan gülmeye başladı. Kayın biraderi ona sordu: “neden gülüyorsun, bak öldüreceğim seni” dedi ve hazneye mermiyi sürdü. Siyonist eniştenin gülerek verdiği cevaba bakınız: Sen beni öldüremezsin. Çünkü seni öğrendim, sen Müslümansın. Siz Müslümanlar adam öldürmeyi bilmezsiniz ve sizde adam öldürmek haramdır, en büyük günahtır, yasaktır! Eniştesini gerçekten öldüremedi.

Şimdi düşünün; siyonistin, Müslümanlar tarafından öldürülme korkusu yok. Ama Siyonistler, emellerine karşı direnenleri mutla bir şekilde öldürüyorlar. ABD eski başkanlarından John F. Kennedy neden öldürüldü ve kim öldürdü dersiniz?! Babası bile olsa öldürüyorlar. Türkiye'de de gerçekten ülkenin menfaati için çalışan devlet büyüklerini suikastlarla öldürttüler. Mühendislerimizi öldürttüler.

Müslüman ülkelerin başkanlarına bakalım. Hep böyle olmadı mı? “faili meçhul” denilerek suikastlar kapatıldı. Veya son yıllarda suikastlar trafik kazaları ile güzel kamufle edildi!

Neden hep Müslüman ülkeler? Evet, çünkü Müslüman ülkeler öldürmeyi bilmiyorlar.

Müslüman görünümlü örgütlerin yaptığı suikastlara ise iyi bakın, sonunda kim karlı çıkıyor? Siyonistler. Aslında o örgütler Müslüman görünümlü Siyonist örgütleridir. O örgütlerin hepsini onlar kurmuştur.

Bakınız tarihten bir örnek verelim: Osmanlı, öldürmeyi bildiği için o ihtişamını asırlarca ayakta tutabildi. Padişahlar, gerektiği zaman kardeşlerini bile gözünü kırpmadan öldürüyorlardı. Niçin? Devletin bekası için. O zamanlar siyon devletleri, Osmanlı içerisinde suikastlar yapabiliyorlar mıydılar?  Çünkü Osmanlı öldürmeyi bilirdi ve öldürürdü. Osmanlının yıkılma dönemlerinde, Osmanlı içerisinde suikastlar siyonlar tarafından yapılmaya başlanmıştı! Fakat Osmanlıdaki öldürme gerçekten adaleti sağlamaktı. Siyonist halklar bile Osmanlı’nın bu adaletinden memnundular. Çünkü Osmanlı sömürmüyordu. Osmanlı kimsenin ne inancına ne de namusuna dokunuyordu. Onlara huzurlu yaşama ortamı sağlıyordu. Onlara hayat veriyordu. Ama bugün siyonist ise; sömürüyor, zulüm ediyor, katlediyor ve Müslümanların hayatlarını ellerinden alıyorlar.

Başbakan Erdoğan, İsrail cumhurbaşkanına “van minüts, siz öldürmeyi iyi bilirsiniz” dediğinde bunun altında yatan geçek buydu.

Müslümanlar arasında öyle bir fetva yaymışlar ki; “size sopayla vurana siz ekmekle vurun. Size bir tokat atana siz öteki yanağınızı dönün ona da vursunlar “ diye. Buna tam bir aptallık denir. Ama bunu kimler yaymış, yine siyonlar. Siyonlar, Müslüman ülkelerde ya bazı din adamlarını kontrolleri altına almışlar ya da kendileri bir şekilde Müslüman olup böyle fetvalar vermeye başlamışlar. Bunun altında yatan gerçek ise “direnmeyin ve siz öldürmeyin” anlamı yatar. Oysa İslam böyle demiyor “kısasa kısas haktır, gerekir” diyor. Hatta milletin ve devletin huzur ve bekası için gerekirse öldüreceksin diyor. Ve Osmanlı'da böyle yapmıştı?

Siyonistler, bugüne kadar Türkiye’de de, kendi yandaşlarını korudu ve karşı duranları suikastlarla öldürttü.

Müslüman ülkeler içerisinde, sözde o ülkenin menfaatlerini savunuyormuşçasına, çeşitli Müslüman örgütler kurdurup halkın bütünlüğünü böldü. Örnek: Filistin’de el fetih. El-kaide. Vs. Diğer ülkeleri tek tek saymaya gerek yok.

Müslümanlar, ne zaman siyon gibi öldürmeyi öğrenirlerse işte o zaman siyonu ölüm korku saracak ve Müslüman ülkeler rahat edecektir. Bugün dünya üzerinde gerçekten cihat ilan edip öldürmeyi amaçlayan gerçek tek bir Müslüman örgüt yoktur. Müslüman görünen örgütler vardır! Onları da Siyonistler kurmuşlardır. Müslüman tek gerçek örgüt bir aralar Çeçen lider Şamil Basayev vardı. Rusya’yı pes ettirmişti ama tek başına ne yapsın. Gücü yetmedi. Ekonomisi ve istihbaratı da yoktu. Sadece cesareti ve imanı vardı.

Bir düşünür diyor ki: “Bulunduğunuz masada oyun hangi kartlarla oynanıyorsa siz de o kartlarla oynamak zorundasınız, aksi halde o masada var olma şansınız yoktur.” (m.s.)

 

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..