Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Anadolu üniversitesi Laboratuvar Mezunuyum. Ayrıca hastane yönetimi okuyorum. Yazı yazmayı çok seviyorum ve bunu paylaşmayı daha da çok seviyorum. İnsan başından geçen veya çevresinde tanık olduğu olayları paylaşmak ister. Milliyet Blog'a da bu yüzden çok teşekkür. Daha çok şey yazmak dileğiyle. Her konuda yorum ve sorularını..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Düşlerimin ötesinde bir kayaya çarptım..

tek kelimeyle çok güzel bir yazı yazmışsınız yine. çok sevdiğim masal kahramanlarını buldum içinde. en önemlisi unuttuğumdeğerleri buldum. zamanı buldum yazıda. takvim yaprakları koparken zaten sayılı olan günlerimin geçtiğini bir kez daha anladım. bir kez daha yol gösterdiniz. en çok ta aslında son kelime beni çok etkiledi. "öyle birine köle ol ki, seni azat eylesin" ...

15 Aralık 2008 02:07
Bekâret skandalı ve bakire erkekler

anladığıma göre daha çok erkek okurlar cevap yazmışlar. çoğu olumlu karşılamış. burada bunu yazması o kadar kolayki. peki bakire olmayan bir kız arkadaşları, eşleri olsaydı yine aynı düşüncede olurlarmıydı? bu zaten toplumun en baş sorunu. bir tabu. bunnu ne kadar yıkmaya çalışsakta yıkamayız. öyle birşeyki zevk almak için kadın ve erkeğe bahşedilmiş cinselliği çok fazla baltalıyoruz. bana göre herkes her istediğini yaşamalı. sevgiler.

22 Ağustos 2008 23:52
YTL kalkıyor, TL geri geliyor

ya bu yunus emre de nerden çıktı banknotlarda. ben bir atatürkçü olarak onun fotoğrafının kalması daha iyi diye düşünüyorum. Yunus emre, fatih sultan mehmet, Alp arslan gibi tarihi kişilikler de yabana atılamaz ama yurdum da bunları tanıyan bilen kaç kişi var ki?

22 Ağustos 2008 23:36
 
Toplam blog
: 15
: 484
Kayıt tarihi
: 23.06.07