Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bazıları derler ki, maymun iştahlı ve her konuya merak salmış birihiçbirşey başaramaz. Bazıları da insan her konuda fikir sahibi sözsahibi olabilmelidir. Gerçekten ikisini de diyen var. Ben ne yaptım.Maymun İştahlı olmayı seçtim. Öğretmenlik yaptım Bilgisayarprogramcılığı yaptım. Gitar çaldım. Resim yaptım. Hi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mehmet Topuz'un cezası, hakem gerçeği ve Aziz Yıldırım'ın teklifi

buradan bir böyle bir sonuç çıkardığınızı varsayıyorum. o zaman önüne gelen birbiriyle boğaz boğaza mı girsin? bu bir savunma psikolojisi ortaya çıkarır. ben oynamak istiyordum o yüzden boğazına sarıldım. bence mantıksız. yarın şöyle birşey duyabiliriz sizin mantığınızla. (Teşbihte hata olmaz) bir doktor ben hastanede ölmek üzre olan bir hastaya yardıma gidiyordum, bu adam beni yavaşlatınca öldürdüm.

10 Şubat 2010 12:22
Türkiye'de, kaç tâne Hâkan Şükür yetişti?!..

bir çok insan niye 23 nisan demiyorda kutlu doğum haftası diyor diye itiraz ettiler. maç 27 nisanda. 23 nisan kaç nisanda acaba. hem neden 23 nisanla kutlu doğum haftasını karşı karşıya getiriyor bu insanlar. ne alakası var? 23 nisan milli bir bayramdır. kutlanır. kutlu doğum haftası bir anma haftasıdır. bayram değildir. anma etkinlikleri yapılır. kimin ne maksatla ne haltlar yediğini biz biliyoruz. Hakana duyarlılığından ötürü tşkrler.

28 Nisan 2008 15:14
Spor ve siyaset

ben hakan şüküre sonuna kadar destek verenlerdenim. sonuçta sporla din karıştırılamaz diye bir prensip yoktur. din nasıl sosyal bir olguysa spor da öyledir. hakan kendi lisanıyla Allah ve Peygamber aşkına bari şu maçta taşkınlık yapılmasın ortam gerilmesin demek istemiştir. üstelik demecini zaman gazetesine vermiştir. olayı çarpıtarak yayan diğer medya kuruluşları olmuştur. ama dediğiniz gibi bülent hocanın cuma namazı ile ilgili sözlerini tasvip etmek mümkün değil. söylenmemeliydi. yine de dediğim gibi hakan şüküre bu sözlerinden dolayı bu kadar yüklenmek saçma. ben kim olursam olayım özel bir günü veya haftayı kutlama hakkım vardır. kutlu doğum haftası, onu özel bir gün olarak kabul eden herkese kutlu olsun. o örnek insanı gerçe manasıyla örnek alabilmemiz dileğiyle.

26 Nisan 2008 23:43
 
Toplam blog
: 16
: 803
Kayıt tarihi
: 29.10.06