Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '12

 
Kategori
Müzik
 

Mustafa Ceceli'den "Özel" çocuklara özel konser

Mustafa Ceceli'den "Özel" çocuklara özel konser
 

Mustafa Ceceli’den, Beykoz’un özel çocuklarına bayram hediyesi

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün daveti ile Beykoz’un “Özel çocukları” için özel bir konser verdi

Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği’nin “ Sessiz Dünyanın Özel Çocukları” isimli projesi” kapsamında, Omirilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi’nin ev sahipliğinde çeşitli özür derecelerine sahip çocuklar ile bir araya geldi.

Burada çocuklar için ve onlar ile birlikte şarkılarını seslendiren Ceceli, zaman zaman yeteneklerini sergilemek isteyen özel çocukları dinlemeyi de ihmal etmedi! Çocuklardan kimisi gitar, kimisi flüt çalarken; kimisi ise şarkı söyledi. Mutluluklarına ise diyecek yoktu!

TDP ile OFD’nin işbirliği!

TDP’den sorumlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tülay Çik ve TDP personeli ile OFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe ve Yönetim Kurulu üyelerinin işbirliğinde gerçekleşen etkinliğe, izinli olması dolayısıyla Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci katılmadı.

Ceceli’yi sloganlar ile karşıladılar!

Beykoz’un çeşitli okullarında ve özel eğitim kurumlarında eğitim almakta olan “Özel” öğrenciler ile OFD üyeleri, OFD Beykoz Şubesi’nin Ortaçeşme’de bulunan merkezinde Mustafa Ceceli için bir araya geldiler. Heyecanlı bir bekleyiş içerisinde Ceceli’nin salona girmesini bekleyen çocuklar, genç sanatçı görünür görünmez kendisini alkış ve sloganlar ile karşıladılar!

Mustafa Ceceli: Sizinle erkenden bayramlaşmak istedik!

Ceceli, çocuklara “ Arkadaşlar hoş geldiniz!” şeklinde seslenince, salon, kendisine; “ Mustafa” sloganı ile karşılık verdi!

Mustafa Ceceli, çocuklara hitaben yaptığı selamlama konuşmasında;           “ Bizler sizler ile erkenden bayramlaşalım istedik; onun için bugün buradayız” açıklamasını yaptı.

Merve, gitarı ile “Hatırla Sevgili”yi çaldı!

Ceceli, ilk olarak gitar öğrenmekte olan Merve’yi yanına çağırarak, kendisinden bir parça çalmasını istedi. Bunun üzerine Beykoz İş Okulu öğrencisi Merve, arkadaşları eşliğinde “Hatırla Sevgili”yi çaldı.

İlk olarak ES’i söyledi!

Mustafa Ceceli, çocuklardan gelen istek üzerine ilk olarak sevilen parçası ES’i seslendirdi. Özel çocuklar, gitarı eşliğinde şarkısını söyleyen Ceceli’yi yalnız bırakmadılar!

Saniye Efe: İnsanlara ne kadar değer verdiğini bir kez daha gösterdi

Bol şarkılı mini konser programının sonunda ev sahibi sıfatı ile misafirlerine hitaben bir teşekkür konuşması yapan OFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, “ Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı son derece gururlu” olduklarını belirterek, şunları söyledi:                 “ Herhalde bayram arefesinde bu özel çocuklarımıza bundan güzel bir hediye olamazdı diye düşünüyorum. Değerli vaktini bizlere ayıran saygıdeğer sanatçımız Mustafa Ceceli’ye huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi insanlara ne kadar değer verdiğini; insan ruhundan ne kadar anladığını bize bir kez daha gösterdi; bunu takdire şâyân buluyorum. Tüm OFD ailesi ve burada bulunan özel çocuklarımız adına tekrar teşekkür ediyorum. Sizi aramızda görmekten son derece memnun olduk!”

Mustafa Ceceli: Her zaman koşa koşa gelirim!

Saniye Efe’nin ardından söz alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ise, konuşmasının başında; “ Emniyet Teşkilatı’nın böyle bir proje yürüttüğünü öğrenir öğrenmez, ‘Hemen harekete geçelim!’ dediğini” açıkladı. Ceceli, kendisine İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği tarafından söz konusu teklif yapılır yapılmaz, çocuklar ile “ Sıcağı sıcağına” bir araya gelmek istediğini belirterek, randevuyu bu nedenle hemen ertesi haftaya verdiğini kaydetti.

Ben de Beykozlu’yım!

Konuşmasının devamında; “ Ben de Beykozlu’yum; Kanlıca’da oturuyorum” diyen ünlü sanatçı; “ Ne zaman isterseniz, çağırmanız yeterli; koşa koşa geliriz, lütfen çekinmeyin!” dedi.

Diyalog kuramayanlara örnek olsun!

Sözlerinin sonunda, salonda kendisine sesiyle veya enstrümanıyla eşlik eden çocuklara atıfta bulunan genç sanatçı; bu şekilde salonda güzel bir diyalog kurulduğuna vurgu yaparak; “ Bizlerin diyalogları da diyalog kuramayanlara örnek olsun! Hepiniz çok değerlisiniz ve çok da kıymetlisiniz bizim için. Bugün burada bulunmaktan ben de çok büyük keyif aldım; bütün amacım sizler ile birlikte olmak, burada hoş bir vakit geçirmekti. Ne mutlu ki, bunu da gerçekleştirmiş olduk. İnşallah bunun tekrarı nasip olsun!” dedi ve salondaki herkesin bayramını kutladı.

Tülay Çik: Çocukların gözlerinde o kadar güzel ışıltılar gördüm ki!

Yoğun programı içinde “ Sessiz Dünyanın Özel Çocukları” isimli projelerine katkıda bulunmasından dolayı Mustafa Ceceli’ye ve ev sahibi dernek sıfatıyla da OFD Beykoz Şubesi’ne teşekkür eden İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tülay Çik ise, Ceceli’nin ardından yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “ Mustafa Bey’e bundan sonraki programlarımızda hep birlikte olmak dileğimizi belirtmek istiyorum çünkü çocuklarımızın gözünde ben o kadar güzel ışıltılar gördüm ki, eminim bunu Mustafa Bey de hissetmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

İlçe Emniyet ve OFD’den plaket!

Programın sonunda İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tülay Çik tarafından ünlü sanatçıya üzerinde“ İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik projelerine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim” yazılı bulunan ve İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci imzalı bir plaket takdim edildi.

OFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe de, Ceceli’ye Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği’nin;“ Bir umut, bir adım, bin teşekkür”  yazılı plaketini sundu.

Hatıra fotoğrafı için sıraya girdiler

Minik konserin sonunda çocuklar, sanatçı ağabeyleri ile birer hatıra fotoğrafı çektirebilmek için hummalı bir yarış içine girdiler!

Emniyet’in ikramı

“ Sessiz Dünyanın Özel Çocukları,” Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği’nin kendileri için hazırlatmış olduğu ikramlardan da tatmak suretiyle heyecan ve mutluluk dolu bir günü noktalamış oldular!

Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..