Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '13

 
Kategori
Magazin
 

Mustafa Ceceli Nam-ı değer Hacı

Mustafa Ceceli Nam-ı değer Hacı
 

Mustafa Ceceli son yılların en çok konuşulan, dinlenilen, sevilen ismi. Mustafa Ceceli nam-ı değer ‘’Hacı’’ aynı zamanda iyi bir müzik adamı ve pek çok ünlü sanatçıya aranjörlükte yapmasının yanı sıra son yıllarda solo olarak çıkardığı albümleriyle büyük ilgi görüyor. Bu büyük yeteneği ortaya çıkaran kişi kuşkusuz minik serçe Sezen AKSU.

Mustafa Ceceli hem sanatçı ve müzisyen kişiliğiyle kendine has özgün bir değerle yoluna devam ederken bir yandan sesiyle büyülüyor. Fatih Erkoç gibi usta bir sesten sonra bir erkek sanatçıyı bu kadar beğeneceğim aklıma bile gelmezdi. Hem müzik yaşamıyla hem de aile yaşamıyla bir örnek teşkil eden Mustafa Ceceli sergilediği tavır ve kazanmış olduğu sevgi ve saygı ile gün be gün artan bir aşkla seyircinin hem müzik ruhunu doyuruyor hem de hasret kalmış olunan müziği dinlettiriyor.

Geçen ay yapılan 19.Türkiye Müzik Ödüllerinde de aldığı ödüllerle buna şahit olduk. Onun ve Göksel’in ödül alması beni mest etti çünkü her ikisi de bunu hak eden kaliteli sanatçılar kısacası adil bir oylama olmuş.

Mustafa Ceceli dinlerken kendimi ayrı bir dünya da ayrı bir ruhla ve heyecanla dans ederken bulurum her defasında. Özellikle ‘’Dünyanın Bütün Sabahları’’ şarkısını dinleyince bana hak vereceksiniz.

https://twitter.com/mzmzdamla

  

 
Toplam blog
: 16
: 1018
Kayıt tarihi
: 12.10.12
 
 

Öğretmen, resimci, kitap kurdu, fotoğrafçı.   ..