Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

Mustafa Denizli ballı değilmiş!!!!!

Mustafa Denizli ballı değilmiş!!!!!
 

milliyet.com .tr den temin edilmiştir.


Sayın Mustafa Denizli'yi ballı olarak nitelendirme eleştirilerinin ne kadar yanlış olduğunun anlaşıldığı bu derbide Mustafa hoca maçı kazanmak adına sahaya sürdüğü futbolcu seçimi, sahaya diziliş ve taktiksel anlayışında hiç bir kusuru yoktu.

Yorulacak Galatasaray tahminleri yanıltmadı aslında. Yorgun aslana hediye edilen ilk gol Rüştü gibi bir kaleciye hiç yakışmadı derken; Serdar Özkan çıktı sahneye şansızlık mı becerisizlik mi anlaşılamayan bir oyun ortaya koydu. Tam maç dengeleri Beşiktaş'ın lehine dönmüşken sahneye saç baş yoldurmak adına yapılmış bir hamle geldi hakemden. Ceza sahası dışında topa elle oynamaya devam eden kaleciyi görmedi.

Kısaca Serdar Özkan'nın kaçırdıklarına, Rüştü'nün hediyeleri üst üste eklendiğinde Galatasaray hiç beklemediği kadar az ama sonuç aldığı pozisyonlar bularak maçı kazanmayı bildi. Galatasaray'ı tebrik etmek gerekiyor. Beşiktaş'ı zor bir haftanın beklediğini; eleştirilerin tavan yapacağını şimdiden hatırlatmak isterim. Beşiktaş'ın hafta başı ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edeceğini düşünerek bu maçın sonunda kişilik haklarını ihlal etmeden eleştiri ve yorumlarımızı yazmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Saygılarımla.
 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..