Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '09

 
Kategori
Güncel
 

Mustafa Denizli gibi beyefendi

Mustafa Denizli gibi beyefendi
 

Maç bitmiş.. Beşiktaş Manchester United'ı Old Trafford stadında 1-0 yenerek çok büyük bir başarı kazanmış.. Star TV spikeri çeşitli röpörtajlar yapıyor.. Sonra ekrana Mustafa Denizli geliyor.. Ve spikerin sorularını cevaplamaya başlıyor..

Yahu biz ne kıymet bilmez milletiz Allah rızası için.. Denizli'yi dinliyorum ve 50 yılı aşkın bir Fenerbahçeli olarak onunla gurur duyuyorum.. Vaktiyle Fener'i de çalıştırıp şampiyon yapan bu adama gıpta ediyorum..

Ne kadar olgun, ne kadar dingin ve kelimeleri ne kadar akıllı bilerek seçiyor.. Kimseyi incitmeden, son derece sempatik, kibar bir ifade ile en doğru tespitleri yapıyor..

Adam Manchester'ı sahasında tuş etmiş (ki bir hafta önce de Fener'i yendi) alçak gönüllülüğünden hiçbirşey kaybetmiyor.. Daha 2 haftaya kadar önce kendisine saldıranlardan intikam almak için en ufak bir söz sarfetmiyor (Bazı çok ünlü hocalarımız gibi) .. Kin ve öfke kompleksi gibi "DÜŞÜK BİLİNÇ" seviyesi TRİPLERİNE girmiyor.. Kazandırdığı kupa, yendiği takım önemli değil.. Adam, yenilirken de aynı, yenerken de. İŞTE ADAM ..

Aziz Yıldırım'ın kulakları çınlasın.. Hani, "Hoca, takımı sen mi şampiyon yaptın yani?" deyip aklınca hocayı küçümsediği, tabi bu arada kendisini gülünç, kaba ve nankör duruma düşüren talihsiz ifadeyi hatırlayalım bir.. Sayın Yıldırım.. Denizli, geçen hafta Fener'i nakavt ederken orada da siz mi kendisine yardım ettiniz yoksa? veya belki de Old Trafford'da Manchester'ı tuş ederken yardımcı olmuşsunuzdur kendisine... Hatta hatta geçen seneki şampiyonlukta da desteğiniz vardır pek muhterem Başkanım :)

Onun için hani bir laf vardır ya "GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ" diye.. Tam da bu durum için söylenmiş sanki..

Bu arada yine Denizli'nin tarzına asaletine baktığımızda görüyoruz ki, kendisine büyük ünvanlar yakıştırılan bazı "BÜYÜK" teknik adamlarla (?) arasında dağlar kadar fark var.. Keşke bu büyük ünvanlı adamlar "bir şekilde" elde ettikleri başarılarının yanına Mustafa Denizli gibi bir "STİL", kalite ekleyebilmiş olsalardı.. İşte bu kaliteye sadece İtalyan marka palto, Fransız marka pabuç giyip, 3-5 tane de kitap okuyup oralardan bir takım alıntıları basın toplantılarında millete pazarlayarak sahip olunamıyor .. Tabii ondan sonra da gazetecilerin anasına avradına söverek hiç elde edilemiyor bu "kalite"..

Bu kaliteyi Denizli'nin her hareketinde görüyoruz.. Hem de en umutsuz üzerine en çok gelinen zamanlarda bile.. Kendisinin bir kere bile "kötü" ve kaba bir söz söylediğini duydunuz mu? Hayır.. İşte böyle bir adam Denizli.. Adam gibi adam.. Daha da doğrusu "beyefendi" adam..

Diyoruz ki 10 tane daha UEFA kupası kazandıran insan. Çıkacağına içimizden, keşke milyonlarca DENİZLİ gibi beyefendi adamlarımız olsa.. İşte o zaman bu ülkenin insan kalitesi yükselir..

İnan ki en büyük rakiplerimizden olmasına rağmen, senin sayende artık Beşiktaş'ı daha çok seviyorum.. O kadar şanslı ki Beşiktaşlılar.. Böyle güzel bir adama sahip oldukları için

Özetle.. Seni seviyoruz DENİZLİ.. Geçen hafta bizi 3-0 yenmiş olmana rağmen..

Yaşa varol.. Sevgili Hocam

http://www.turkiyeinternette.com/haber/7564-makale-mustafa-denizli-gibi-bir-beyefendi-.html

Bir Fenerli :)

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..