Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '09

 
Kategori
Futbol
 

Mustafa Denizli için tarih tekerrür etmesin!

Mustafa Denizli için tarih tekerrür etmesin!
 

Şampiyonlar liginin bugün çekilen kuralarında Beşiktaş’a İngiltere şampiyonu Manchester United , Rusya şampiyonu CSKA Moskova ile Almanya şampiyonu Wolsfburg çıkarken, Manchester United Christian Ronaldo’nun takımdan ayrılmasıyla biraz güç kaybetmesine rağmen yine de grubun en büyük favorisidir. Bir İngiliz takımına Beşiktaş’ın çıkması şüphesiz İngilizleri 2 yıl öncesine götürecektir. İstanbul’daki maçta seyircisinin büyük desteğiyle Liverpool’u 2-1 yenen Beşiktaş, İngiltere’deki maçta bugüne kadar Türk takımlarının aldığı en ağır yenilgiyi alarak maçı 8-0 kaybetmişti.

İkinci torbadan kuraya giren Rusya Şampiyonu CSKA Moskova Fenerbahçe’nin çeyrek finale çıktığı yıl sari lacivertli takımla aynı gruptaydı. Deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe kendi sahasında rakibini yenerek bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı.

Kuralar çekilirken 4. Torbanın en güçlü takımı olan Almanya şampiyonunun Beşiktaş’la aynı grupta bulunması Siyah beyazlılar için bir şanssızlık olarak düşünülebilir. Çünkü o torbada Beşiktaş’ın her iki maçta da yenebileceği rakipler bulunmaktaydı.

İstanbul’da oynanacak maçlarda Beşiktaş’ın en büyük destekçisi yine seyircisi olacaktır.

Hazırlık maçlarında ve ligde bu yıl iyi sonuçlar alamayan Beşiktaş’ın Şampiyonlar ligi maçları başlayana kadar toparlanması şarttır. Çünkü ligde alınacak sonuçlar Avrupa maçları için ister istemez bir ölçü olmaktadır. Bunun örneklerini Trabzonspor ve Sivasspor’un Avrupalı rakipleri karşısında aldığı neticelerle hep beraber gördük.

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş’a iki kupayı da kazandıran Mustafa Denizli için şüphesiz en kötüsü Fenerbahçe’nin başındayken Şampiyonlar liginde 6 maç sonunda sıfır puan alması gibi bir sonuç olacaktır. Bu nedenle Mustafa Denizli için tarihin tekerrür etmemesini diliyorum.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..