Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '12

 
Kategori
Spor
 

Mustafa Sandal 2012 Londra Olimpiyatları elçisi oldu

Mustafa Sandal 2012 Londra Olimpiyatları elçisi oldu
 

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter&Gamble (P&G), Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile beraber çocukların, gençlerin ve ailelerinin spora teşvik edilmesi için “Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi”ni başlatıyor. Çocukları spor ve Olimpiyat Oyunları ruhu ile buluşturacak olan Rüya Takım’ına milli sporcuların yanı sıra sporla iç içe olan sanatçı Mustafa Sandal da dahil etti.

81 ilde 81 okulda spor alanlarının iyileştirileceği ve olimpik kitlerin çocuklara ulaştırılacağı Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi'ne destek vermek için projenin lansmanına katılan sanatçı Mustafa Sandal için sporun hayatında çok önemli bir yere sahip hepimiz biliyoruz. Sponsor firma da bunu görmüş olacak ki bu projede olimpiyat elçisi olarak sanatçılar içinde Mustafa Sandal’ı seçti.

Eşi ile beraber çocuklarına spor sevgisi aşıladıklarını belirten Mustafa Sandal, Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi kapsamında Türkiye’de çocuklara ve aileleri spor bilinci kazandırılmasına elçilik edecek.

Bu proje ile ilgi Mustafa Sandal ‘’Bu proje sayesinde değerli sporcularla beraber tüm Türkiye’deki çocukları sporun birleştirici ve barışçı ruhuyla buluşturacak olmak, bu amaca katkıda bulunmak bana inanılmaz heyecan veriyor.”derken kendi facebook sayfasında ise ‘bu konuyu hayranlarına şu sözlerle aktardı. ‘’ Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi”ni başlatıyor. Ben de projenin "Olimpiyat elçisi" oldum. Bugün basın toplantımız vardı. Çok heyecanlı ve muhteşem bir proje. 81 ilde 81 okulda spor alanlarının iyileştirileceği ve olimpik kitlerin çocuklara ulaştırılacağı “Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na Projesi”ne sonsuz destek veriyorum. Yakında detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim dostlarım :)’’

Mustafa Sandal’ın yanı sıra sporculardan Olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, milli atlet Nevin Yanıt, milli badmintoncu Neslihan Yiğit ve spor psikologu Ceren Tokdemir de bu projede yer alıyor.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..