Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '12

 
Kategori
Magazin
 

Mustafa Sandal'dan hayranlarına şaka

Mustafa Sandal'dan hayranlarına şaka
 

Mustafa Sandal stüdyoda hayranlarına şaka yaparken


Yıllardır resmi sitesinde videolar yayınlayıp hayranlarına bu yolla mesajlar veren Mustafa Sandal bu uygulamasını  ilk kez resmi Facebook sayfasında gerçekleştirdi. Yayınladığı videoda yeni doğan oğlu ve yeni çıkaracağı albümü hakkında bilgiler verdi.

Yeni doğan çocuğu için iyi temenni ve dileklerde bulunan hayranlarına teşekkür ederek videoya başlayan Musti; uykusuz geceler geçirdiğini ve çocuk sahibi olanların bunu anlayabileceğini, meslek icabı bu uykusuz gecelere alışkın olsada Yaman'dan sonra nisbeten unuttuğunu anlatıyor.

Daha sonra yeni albüm hakkında bilgiler veren Musti: ''Şimdi stüdyodayız.. Gördüğünüz gibi burası stüdyo. Yani uzay üstü değil'' diyerek hayranlarını güldürüyor. Stüdyoda yeni albüm üzerine çalıştığını anlatan sanatçı; '' Arkadaşlar size canı gönülden söylüyorum. Çok ama çok seveceğiniz beğeneceğiniz ve mutlu olacağınız bir albüm geliyor. Ruh ve duygu olarak dolu dolu Mustafa Sandal... '' diyerek hayranlarına yeni albüm müjdesini veriyor.

Videonun sonunda ise '' Şimdi o şarkılardan bir tanesini herkesden önce size çalmak istiyorum. Hazır Mısınız basıyorum playe. ''  dedikten sonra '' aaa Play düğmesi bozulmuş'' diyip kahkaha atıp hayranlarına şaka yaparak videoyu sonlandırıyor. Hayranları önce Musti'nin yeni şarkılarından birini dinleyememenin üzüntüsünü yaşasada daha sonra yapılan bu espiriye gülmekten kendilerini alamıyorlar. 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..