Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Mustafa Sarıgül..mü….?

Mustafa Sarıgül..mü….?
 

Sayın Mustafa Sarıgül parti kurup siyasi platforma çıkmadan önce bir çok kişi gibi benimde dikkatimi fazlaca çekmiyordu. Ancak şimdi son beş-altı yılını, bağlantılarını inceledikçe bu gün neden hala AKP nin iktidarda olduğunun bir sebebinin de sayın Sarıgül olduğunu düşünüyorum.

Sayın Sarıgülün yaptığı CHP yi ele geçirme atağı başarısız olunca küresel efendiler bir dönem daha AKP ile devam kararı aldılar sanırım.

Mustafa Sarıgül, başarılı (!) bir belediye başkanıdır. (Tıpkı sayın Erdoğan gibi)

Mustafa Sarıgül partiyi ele geçiremeyince ayrılmış yeni parti kurmuştur. (Recep Tayyip Erdoğan gibi)

Mustafa Sarıgül, ABD yanlısıdır. (sayın Erdoğan gibi)

Bütün bu benzerlikleri tesadüf olarak nitelemek de mümkün ancak, E.Kur.Yrb. Talat Turhan’ın “Küresel Çete” adlı kitabını okuyuca ve biraz derinlemesine araştırınca insanın aklı karışıyor. Birde bu araştırmalara ait bilgilerin yandaş medyada hiç yer bulmaması insana “acaba” sorusunu daha bir güçlü sorduruyor.

Talat Turhan, kitabında sorular soruyor ve yanıtlarını veriyor. Bu soru ve yanıtlarda Bilgi, Üniversitesi, Vatan gazetesi, Açık Toplum Enstitüsü, sıcak para spekülatörü olarak tanınan George Soros, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TESEV, CFR, Bilderberg, Trilateral Komisyon, National Security Council, Democracy Project, National Endowment For Democracy, Foreign Policy’nin nasıl iç içe geçtiği ve tıpkı “turuncu devrim”lerin, “kadife devrim”lerin yaşandığı ülkelerdekine benzeyen bir sivil örümcek ağının CHP’yi ele geçirmek için devreye sokulduğu açıkça ortaya çıkmaktadır.

Evet, Mutlu soyadı hem Bilgi’de hem Vatan’da var. Sarıgül, hem Vatan’da yer buluyor sık sık ve ağırlıklı olarak hem de Bilgi’nin mütevelli heyeti üyesi ve okulda belli bir kontenjan kullanıyor “ulufe”den olarak; siyasal açılımlar için.. Bilgi’nin rektörü aynı zamanda Açık Toplum Enstitüsü’nün yönetiminde... Açık Toplum’un yöneticileri Bilgi’de öğretim üyesi..

Bu arada, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’ün Gürcistan’daki Amerikancı darbenin lideri Sakaşvili’ye “Yılın Demokrasi Adamı” ödülünü veriyor!..

Talat Turhan’a göre, “Bilgi Üniversitesi bir… CFR üniversitesidir.” Yani, küresel seçkinlerin dünya örgütü, ağına bu üniversiteyi de dahil etmiş durumda.

Soros, Bilgi, Sarıgül, Vatan, Mutlu, AÇEV, TESEV, NED, NSC; bağlantılarını Talat Turhan ortaya sermiş. Sanırım Sayın Sarıgül halkdan oy istemeden önce bu bağlantıları halka açıklaması gerekecek. Değilse miadını doldurmuş AKP yerine yeni bir küresel efendi oluşumu ile karşı karşıya kalmakta olduğumuz fikri güçlenecek.

2009-12-07

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..