Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '14

 
Kategori
Dostluk
 

Mütememmim cüz

MÜTEMEMMİM CÜZ:     Mustafa ACER          24. 10. 2014

Sayın Ömer ÇELİK “Recep Tayyip ERDOĞAN ve Abdullah GÜL birbirinden ayrılamaz, onlar biri birinin mütememmim cüzüdür” demişti.

Fakat şimdi; Recep Tayyip ERDOĞAN ve Abdullah GÜL’ün birbirini tamamlayan mütememmim cüz olmadıkları, bilakis birbirini tekzip eden düşman kardeşler olduğu anlaşılmaktadır.

AKP’nin “ne dostluğuna, ne de düşmanlığına güvenilmez.” “Yani oruç tuttuğu ile bayram yapmaz.”

Bir ilişkide AKP Yöneticilerinin çıkarı varsa o şahıslar yandaş olarak ihya edilir, menfaatine dokunan bir durum varsa veya Egemen Dış güçler isterse düşman ilan edilir ve yok edilmesi için savaş açılır. Dostluk, ahde vefa, güven duygusunun hiçbir değeri yoktur.

BOSCH Firmasının kurucusu Robert Bosch “Ben güven kaybetmektense, servetimi kaybetmeyi yeğlerim. Servet yeniden kazanılır fakat güveni yeniden kazanmak mümkün değildir” diyor.

Bu tavır AKP anlayışının güvenli olmadığını net olarak ortaya koymaktadır. Bugün dost olan, yarın gözden düşebilir ve düşman olarak da tanımlanabilir. Bunun örneklerini daha önce de görmüştük.

Dün dostum denen birçok insan, bugün düşman olarak ilan edilmektedir. Başer ESAD, Muhammer KADDAFI, Fethullah GÜLEN, Abdullatif ŞENER, Turhan ÇÖMEZ, Abdullah GÜL gibi.

Dün AKP hakkında sert söylemlerle eleştiride bulunanlar, bugün AKP kadrolarında veya yanında yer almaktadır. Numan KURTULMUŞ, Süleyman SOYLU, Yiğit BULUT, Abdullah ÖCALAN gibi.

Gel de bu zihniyete inan ve bu tutarsız AKP topluluğuna güven. Bu mümkün mü? 

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..