Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Mutlu birliktelik için olmazsa olmaz aşk

Mutlu birliktelik için olmazsa olmaz aşk
 

Hayat boyu mutlu olabilmenin yolu sadece ve sadece aşktan geçer.


Herkes sevgili arayışı içinde ama aradıkları özellikler filmlerde karşımıza çıkartılan iyi dans eden, yakışıklı/güzel, uzun boylu, gülüşü güzel, komik, konuşkan... vs. kısaca ideal diye tanımlanan romantik aşık özelliklerdir. Bunları ümid eden genç kızlar ve erkekler kendilerini kaptırdıkları sevgili adaylarında bu özellikleri bulamayınca bir bir yaprak dökümü başlamakta ve kısa süreli aşklar hemencecik bitivermektedir.

Hepimizin etrafında bir çok arkadaşı vardır. İlişki süreleri yıl oldu mu insanlar "vaaay" demekte ve şaşkınlıklarını gizleyememekte. Oysa tam tersi olmalı 1-2 ay çıkan ve ayrılanlara "vaaay" denmeli.

Sevme işi deneme yanılma işi değildir. Tanımadığın ön sözünü okuyamadığın insanla bir arada olmamalısın. Şansın yaver giderse iyi çıkar bahtın olayları olmamalı. Neden bunlar insanda birikim yapacak ve geçmiş olarak kimseye söylemese de hafızasına gereksiz bilgi olarak kaydedilecektir.

Denemeden nerden anlayabiliriz ideal eşi/sevgiliyi?

Bir insanı bir yıl gözlemleyin demeyeceğim size. Ama bakışları okuyun bir insanın fitne/fesat/adi olduğu gözlerinde gizlidir çoğu zaman. Başkalarına davranışlarında ihtiyatlı ve oturaklı bir insan değilse

 
Toplam blog
: 3
: 422
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

"Hayat bana kendimi şanslı hissettirecek kadar iyi davrandı" diyebilen fazla iyimser delinin teki..