Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Mutlu kim?

Mutlu kim?
 

MUTLU MUSUN ? MUTLUYUM.

Mutluyum Beşiktaş'lı olmaktan. Peki sen mutlu musun?

Sorumun muhattabı, elbette; son kaybettiğimiz puanların tek ve yegane sebebi olan fikstürü hazırlayan zihniyete. Ve bu zihniyet karşısında tepkisiz kalan yönete-me-yicilere. Başı boş bırakılmış bir spor kulübünün hakkını arayamıyor olması gayet normal. Başkanı başkanlıktan öteyi hesaplamakla meşgul.. Alacağını nasıl tahsil edeceği konusunda yorgun düşmüş.

Koskoca çınar Beşiktaş eğilir bükülür belki ama yıkılmaz! Birilerinin kulağına küpe olsun. İlk değil, son da olmayacak bu dar boğazlardan geçiş-çıkış, eminim. Arkasında bir güç var ki; 15 yıl şampiyonluk görmemiş, çoğalmış milyonlara ulaşmış, Beşiktaş'ına sahip çıkmış maddi manevi. Ne zannederler burayı bilinmez. Beşiktaş'tan büyük yoktur. Yönetimi, futbolcusu gelip geçici, taraftar kalıcı ve tek söz sahibi Beşiktaş büyüktür herşeyden.

Tepki vermeliymiş birileri. Gerek yok.. "Su yolunu bulur" der büyüklerim. Ne tepkiler verdi birileri de, sonra pişman oldu, gerçekle yüzleştil. Gelen gideni arattı her seferinde, yalan mı ?

Çarşıya takmış birileri bu aralar. Kimse kimsenin Beşiktaş'lılığını sorgulama yetkisine sahip değildir. Çarşı tepki verirse, çoban koyun ilişkisini mi kuracaksınız? Yanlış!

Ardı sıra gelen maç trafiğinde, yorgun savaşçı futbolcu topluluğu, elbette alacaklarınızda haklısınız. Ama önce vermek lazım. Sahada var gücünüzle mücadele ettiğiniz konusunda şüpheler var. Biraz daha gayret etseniz iyi olacak. İki maç, hakemlerin vermediği alehimize kararlar ile kazanıldı. İntikamı acı oldu, üç maç kaybettik aynı hakemlerle. Denk getirmeleri lazım değil mi?

Şimdi yönet-eme-yiciler açtılar ellerini gökyüzüne, dua etmekteler. Nasıl mı?

Play off'ta  Beşiktaş olmasın, Avrupa'dan elensin, olmazsa Türkiye kupasından elensin Ya Rabbim!! 

Ben de dua etmiyor değilim, şöyle ki; 

BEŞİKTAŞ ağır taştır, altında kalmayasanız inşallah!!!

Saygılarımla, 

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..