Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '13

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Mutlu Şirinler ve biz, halk.

Mutlu Şirinler ve biz, halk.
 

_________________________________________________________________________________________________________


31 Mayıs 2013 - 02 Haziran 2013

 

Türk Televizyonları

“Arkadaşlar, uçağınız sizi buradan alıyor, Miami’ye götürüyor!”

“Aaaa !!”

“Ve ve ve Miami’de sizi kim ağırlayacak?”

“Kim?”

“Adriana Mila !”

“Aaaa !!”

“Miami’de şöyle güzel bir tekne turu yapacağız.”

"Oooo !!"

“Hey ZorVayVırs! I’m Adriana Mila. I’m here in Miami. Waiting for you! Çabuk çabuk, hurry hurry !!”

BBC

Avrupa Birliği Sözcüsü Yabancı Politikalar Şefi Catherine Ashton, Taksim Meydanı’ndaki yeşil alanın yok edilerek yerine alışveriş merkezi yapılmasına karşı çıkan halka karşı polisin orantısız güç kullanmasından duydukları rahatsızlığı belirtti.

Okullar, mağazalar, oteller  hastaneye dönüştürüldü. Yaralılara yardım ediliyor!

Protestocular hükümetin gittikçe artan baskısından şikayetçi ve islami muhafazakâr düşüncenin laik Türkiye için tehlike olduğunu düşünüyorlar!

Masum bir çevre koruma protestosu hükümet karşıtı gösteriye dönüştü. Polisin göstericilere sert müdahalesi Uluslararası Af Örgütü ve ABD tarafından da kınandı.

Editor Paul Mason: Buradan Meydan’a baktığımda İngiltere’de herhangi bir Starbucks’ta görebileceğiniz insanlar görüyorum: Çağdaş, laik, eğitimli, genç insanlar. Dahası, meydandakilerin yüzde ellisinden fazlasının kadın olduğunu söylemeliyim. Yani başka bir deyişle bu bir kültür çatışması, dikkate alınması gereken bir kültür çatışması. Ben açıkçası gösterilerin barışçıl olduğunu söyleyebilirim. Burada öyle çok sayıda terörist ya da aşırılık yanlısı göremiyorum!”

Türk Televizyonları

Penguenler Belgeseli-Aramızda Casus Var, Bölüm 2.

Saftirik penguenin üzerinde durduğu kaya aslında bir kamera:) Penguen görünümünde ikinci bir kamera daha vardı ve yumurtluyordu da:)

Önce kutup ayılarının arasına sızdılar. İzlediler, şaşırttılar, sinirlendirdiler. Şimdi de penguenlerin peşindeler!

CNN

İstanbul’un merkezindeki son yeşil alanın yerine Osmanlı kopyası bir alışveriş merkezi yapılacak olmasına Türk halkı sessiz kalmadı. Protestolar başbakanın on yıllık iktidarında karşılaştığı en büyük karşı hareket ve İstanbul’dan diğer illere de yayıldı. 81 ilin 67’sinde Taksim Gezi Park’a destek sürüyor.

Bu gösteriler Türkiye için alışılmadık! Çünkü genci, yaşlısı; sağcısı, solcusu; Türkü, Kürdü bir araya geldi.

ABD Dışişleri Bakanı Kerry: Polis tarafından aşırı güç kullanımına dair haberlerden kaygılıyız!

Polisin çekilmesiyle, protestocular kirlenen meydanı, parkı, cadde ve sokakları temizlemeye başladı.

Türk Televizyonları

Sağlık sektörünün ekran yüzü Medicus Lifus, meme büyültme ve küçültme konusunda bilmek istediklerinizi uzmanına soruyor! Meme büyültme yaptırmak istiyorsunuz; ama çekinceleriniz mi var? Büyük ve sarkık meme nasıl mı küçültülür? Op.Dr. Şehriyâr Hn anlatıyor!

ZDF

Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değişir.

Hükümet sözcüsü Steffen Seibert: Düşüncenin özgürce ifadesi ve toplanma özgürlüğü demokraside temel haktır. Hukuk devleti anlayışı, güvenlik makamlarının her zaman orantılı ve uygun hareket etmesini gerektirir.

Türk Televizyonları

Hayat mutfakta başlar! Kıvamına ve lezzetine orada kavuşur. Büyük Şef Tavaius Broccoli ile Zimbabwe Mutfağı üzerine sirkeli-sarımsaklı bir sohbet izleyeceksiniz!

El Cezire

Polis, barışçıl gösteriyi darmadağın etmek için biber gazı ve tazyikli su kullanıyor! İnsanlar bölgedeki kafelere, otellere, evlere sığınıyor!

Türk Televizyonları

“Zorlu bir yarışmadan döndün. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Bu arada, beklediğimden de güzelmişsin!  Estetik filan var mı bir yerinde? Yapımcılardan telefon yağıyordur!"

“Bıktım artık bu sorudan! Her yerim orijinal. Türkiye’de doğal güzel olunamaz mı yani? Ben net olduğum için teklif gelmiyor! Dizilerde oynamam dedim çünkü; ama Kıvanç’ın oyunculuğunu çok beğeniyorum:)) Büyük de konuşmayayım. Oynarım belki de:) İyisi mi ben sunucu olayım ya da dünyayı gezebileceğim bir program yapayım!”

“O zaman yapımcılara da buradan duyurmuş olalım!”

RAI

İstanbul'da çatışmalar sürüyor. Polis biber gazı sıkıyor. Protestolar aslında muhafazakâr yönetime karşı. Geçtiğimiz günlerde alkol kısıtlamasına yönelik yeni bir yasa da çıkarıldı. Türkiye'de yönetim her geçen gün daha fazla otoriterleşiyor.

Türk Televizyonları

“Şaban’ım, kuzum!”

“Efendim anacım!”

“Sen şimdi bir Poğaça Sarayı’na gidiyorsun yavrum!”

Poğaça Sarayı’na mı, Atina’da mı !! Of off, burada bile Poğaça Sarayı varmış ha !”

“Bir poğaça söylüyorsun, kaşarlı-sucuklu. Çayını da al annecim. Nasıl, bibersiz-gazsız memleket havası iyi geldi mi annecim? Sen mutlu-mesut yaşa oralarda, topa attiii, avrolara haydiii yap; buraya da geleyim deme sakın, e mi oğluşum!"

 

Basın, ulusun ortak sesidir. Bir güç, bir okul, bir yol göstericidir. (Mustafa Kemal Atatürk) 

 
Toplam blog
: 462
: 1159
Kayıt tarihi
: 07.03.09
 
 

Ne güzel bloglar yazdık, ne muhteşem dostluklar kurduk; onlar kaldı baki... ..