Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '21

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Mutlu Yıllar Türkiye'm

Mutlu Yıllar Türkiye'm

Sevgili Okuyucularım; Türkiye insanları olarak yeni bir yılı daha beraberce ve hayatlarımızdaki her olumsuz durumu geriye bırakarak içimiz sevinçle karşılamayı ve tüm dertlerimizi de özellikle son dönem ülkemiz ekonomisinde yaşadığımız sıkıntılı dönemi aşarak hayatlarımıza yeni bir beyaz sayfayı açmayı umut ediyor, mutlu bir 2022 yılına merhaba diyebilmeyi çok istiyoruz.

Yaşadığımız dünya, uzay ve ülkemizde çok hızlı değişiyor. Takvim sayfaları 10-20 yıl evvele göre daha bir hızlı olarak kopartılarak bir gün bir ertesi güne dönüyor. Bir yıl bitiyor. Yeni bir yıl başlıyor. Hep şikayetçi olduğumuz gibi 1 günü içeren 24 saat zaman süresi hiç birimize hayatımızı ve işlerimizi bir düzene koymak konusunda yeterli gelmiyor. Her şey hatta biz bile etrafımızı kuşatan belli bir zaman, mekan, koşullar tarafından tutsak alınmışçasına hareket ediyoruz. Bu zorlu durumlara rağmen hep bir umut, huzur, mutluluk beklentisiyle hayatlarımızı sürdürüyoruz. Belki de yılların, ayların, günlerin, saatlerin, dakikaların bir daha bizlere geri gelmediğini ve gelmeyeceğini bilerek.

Günümüz şartlarında zamanın çok hızlı geçmesi bizim için yıllarında günler gibi kısa gelip geçmesine neden oluyor. Buna karşılık geçen her yeni yıl şöyle geriye dönüp neler yaptığımıza baktığımızda kimilerimiz çok şeyi kimilerimiz az şeyi hayatına değer olarak kattığını görüyor. Ama her şeye rağmen 2022 yılının bir ayrım olmadan herkes için yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilmesi gerekir. Bu bağlamda herkesin yeni yıldan beklentisi farklı olacaktır. Yeni yıla kimimiz dua ederek, kimimiz çam ağacı süsleyerek, eğlenerek, birbirimize hediye alarak veya ocak ayının başında soğukta evimizin ihtiyaçlarını bir kat daha düşünerek, ekmek ihtiyacında, iş derdinde gireceğiz. Yeni yıla hangi düşünce ve duygularla girerseniz öyle geçermiş. Benimde temennim bu yönde olsun. Beklentiler insandan insana değişik olsa da ülkemizde ve dünyanın her yerinde tüm insanlar mutluluk, neşe ,huzur, sağlık içinde girsinler 2022 yılına. Mutlu Yıllar Türkiye'm.

 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..