Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Mutluluk arayışları

Mutluluk arayışları
 

Bence mutluluğun bir tarifi yok. Mutluluk insanın içinde


Nedir diye sorulduğunda mutluluk kişiden kişiye değişiyor. Kimine göre sağlık, kimi insanimiza  sevdikleri ile birlikte olmak, bazi insanimiza  seyahat etmek, bazisina para, kimine göre bir gülümseme, kimine göre bir kaç tatlı sözcük… Kimimiz mutluluğumuzun farkındayız, kimimiz ise arayış içinde. Öyle ki arayış içinde olduğumuzun bile farkında değiliz.

Bence mutluluğun bir tarifi yok. Mutluluk insanın içinde.’’ Şimdi durup dururken kendimi neden her zamankinden daha iyi hissedeyim ?’’ demeyin. Mutlu olmamanız için bir neden yok. Mutlu olmayı istediğiniz zaman ilk adımı atmış olursunuz  Her zaman her durumun daha iyisi ve daha kötüsü mevcuttur. Önemli olan,  içinde bulunduğumuz şartlarda mutlu olmayı öğrenmektir.

Geriye bakıp düşünün ve aklınıza güzel anılarınızı getirin.Düşünürken bile yüzünüzde gülümseme beliren anılarınızı ve yüzünüzdeki bu gülümsemeyi hiç kaybetmeyin. Mutluluğu içinize sindirin. İçinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın. Yarın için yaşayarak ömrünüzü geçirmeyin. Bugünü yaşamazsanız o mutlu yarınlar hiç gelmez. Hep yarınları bekleyerek geçer bu güzel günleriniz.

En önemli an: Şu an

En önemli yer : Şu anda bulunduğumuz yer

En önemli kişi : Şu anda iletişimde bulunduğumuz kişidir.

Her sabah kalktığınızda derin bir nefes alın ve ‘’bu sabah da yatağımdan kalktım ve bugünü yaşama şansı verildi’’ diye düşünün, o günün tadını çıkarın. Atın içinizden kasveti, olumsuz ne varsa. Varolmuş mutluluğu aramayin, içinizde hissedin. Bu sizin için daha kolay olacak.

Unutmayın sadece bir hayatımız var ve tekrarı olmayacak. Şu anda bu yazıyı okuyabilecek durumdaysanız mutlu olmamanız için hiç bir neden yok demektir.

Mutlu anlar dileklerimle.

 

 

Esra Eray 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & Telkin Terapisti & Sembol İletişim Uzmanı & İnsan Kaynakları Uzmanı

hayatrehberleri@gmail.com 

 

İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

 
Toplam blog
: 78
: 839
Kayıt tarihi
: 19.03.13
 
 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışman..