Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Mutsuz musun? Suç senin!

Mutsuz musun? Suç senin!
 

Olumlu bir kelimenin 30 - 40 saniye gibi çok kısa bir süre içinde dış dünyanızla, çevrenizdekilerle rezonans içine girdiğini ve diğerlerinin rezonansıyla, birbirinin içinde yankılanmaya başladığını ve enerjiyi güçlendirdiğini biliyor muydunuz?

Hislerimiz düşünce yoluyla oluşur. Hislerimiz, DNA'mızı etkiliyor ve değiştiriyor. DNA'mız ise dışımızda ki dünyayı etkiliyor. Bu bilimsel olarakta ispatlanmıştır. Depresyon'da olduğumuzda kendimizi mutsuz, keyifsiz ve hayattan tat alamıyor olarak hissetmemizin sebebi DNA'mızın dış dünya'ya kendini kapatması ve dış dünya ile rezonans içine girememesidir.

Gelin çok basit bir uygulama yapalım. Çok değil yalnızca 60 saniye boyunca ayna karşısında kendinize yüzünüze mutsuz bir ifade vererek olumsuz şeyler söyleyin.

"Senden nefret ediyorum"

"Bir şeyi beceremiyorsun"

"Sen şansız birisin"

“Çok çirkinsin”

vs.

60 saniye sonunda omuzlarınız düşmeye başlayacak. Dik duruşunuz kaybolmaya başlayacak, kendinizi mutsuz hissssedeceksiniz. İşte bunların tek nedeni düşüncelerinizle ve ağızdan çıkan kelimelerle DNA'nızı şekillendirmeniz - kodlamanız  ve bu kodlama sonucunda DNA'nızın durumunun dış dünya'da ki fiziksel ve ruhsal yansımaları.

Olumlu düşünceler olumlu hisleri beraberinde getirir. Olumlu hisler olumlu DNA'yı, olumlu kodlanmış DNA ise olumlu bir rezonansı, olumlu rezonans ise olumlu yaşamı beraberinde getirir.

Gördüğünüz gibi bu bir zincir. "Sen değişirsen, her şey değişir" mantığının, çekim yasası'nın ve mutlu bir yaşamın özet bir bilimsel açıklaması.

Bu verdiğim bilgiler doğrultusunda şunu anlayabilmemiz sanırım çok daha kolaylaştı ;

mutsuzsan suç senin!

Sevgilerimle
Ayça AKIN:
Danışman & Yazar

http://www.aycaakin.com
http://www.facebook.com/aycaakinofficialfanpage
http://twitter.com/aycakn

 
Toplam blog
: 43
: 5568
Kayıt tarihi
: 08.04.12
 
 

"HADİ CESARET" ve "YAŞAMAK ŞART" adlı kitapların yazarı olan Ayça Akın,16 Mayıs 1981 İstanbul doğ..