Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '13

 
Kategori
Aile
 

Mutsuz Yuva

Sen bütün gün çalış, daha eve gelmeden içki sofralarına kon, iç iç iç.. Eve kör kütük sarhoş gel. Ne güzel kokmuşsundur artık. Gel gir karının koynuna. Karın da çok özlemiştir senin bu halini, e epey oldu, daha dün görmüştü en son.

Eve ekmeğini getirdin ya, senden kıralı yok şimdi. Hüküm sür, evdeki herşey senindir.

Kadının ne yapmış, giyinmiş mi, süslenmiş mi, saçı okşanmamış mı, ruhu doymamış mı orayı boşver. Bir isteği, ihtiyacı var mı sorma. Zaten sen geldiğinde uyuyordu namussuz. Saygıya bak sen.

Ertesi gün bunu içine dert yap karını izle. Olmadı daha ertesi gün.. Bir fırsatını bulursun nasıl olsa. A ha.. şimdi.. Sen niye üst komşu Niyazi efendiyle konuştun, ne istedi senden, ne verdin ona..

Aile gezmesine gittin mesela, karını gözle, gözleri kimseye bakmasın, elleri kimseye mesaj vermesin. Sana misafirliğe gelinmişse hele, kadının bir başka kadının erkeğine çay mı ikram eder. Sen mi ikram edeceksin? Hayır, erkeğe mi yakışır ikram..

E be kadınım, güzel kadınım. Bu kocan var ya, seni çok kıskanıyor. Tarafsın ya anlat hadi..  

Mutlu aileleri görüp huzurunu kaçıran eşin ve buna sebep gördüğün kendinle yüzleşebilecek misin? Ne zor değil mi.. Kabahatin kimde olduğu değil ki konu. Ne yaşadığının farkında mısın, bu yaşadığını değiştirebilecek misin, buna gücün var mı? Yalnız değilsin, biliyor musun? Her evin dört duvarı var ve herkes kendi çektiğini biliyor. Kimi değiştirecek gücü buluyor, kimi çaresizlikle ömrünü tüketiyor.

 
Toplam blog
: 68
: 931
Kayıt tarihi
: 30.12.06
 
 

Yazmadan duramaz. Öğrenmeden duramaz. Sevmediği yerde durmaz.   ..