Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '12

 
Kategori
Dostluk
 

Mutsuzluğun sırları. Okuyun ve mutsuz olmaya hemen başlayın. İlk üç okuyucuya garanti verilir...

Mutsuzluğun sırları. Okuyun ve mutsuz olmaya hemen başlayın. İlk üç okuyucuya garanti verilir...
 

Mutluluğu mutsuzlukta arayanlar için yazdım...


Şayet mutsuz ve yalnız kalmak istiyorsanız ve hayatı kendinize zehir etmek istiyorsanız aşağıdaki ilkeleri sıkıca takip ederseniz hedefinize ulaşmış hatta sonunda kendi hayatınıza bir son vermek dahi istiyebileceksiniz demektir.

Mutsuz olmak için şu ilkeleri uygulayınız,

1-Umudunuzu kesin, kendinizden ve etrafınızdan. Aynanın karşısına geçin ve "Senden bi b.k olmaz" deyin, motive olun. Öz güveninizi yıkın. Bunları yapıyorsanız kötü yolda ilerlemeye büyük bir adım atmışsınız demektir.

2-Ne kendinize nede başkalarına asla güvenmeyin. Herkes kazık atabilir. İyi dost yoktur. "Çıkar" vardır.  "Herkes çıkarını düşünmeliki toplum ilerlesin" prensibine sıkıca sarılın. Çıkarınızı düşünün. Düşünün ki kimse sizi sevmesin ve yalnız kalın. Herkeste size sahte dost olsun şayet birgün zengin olursanız.

3-Hep gözünüz başkasının elde ettiklerinde olsun. Sizin neyiniz eksik. Ondaki araba cep telefonu sizde niye olmasın. Haset edin ve kısakandığınız insanların dedi kodusunu yapın. Bütün ilişkileriniz bozulacak ve yalnız kalacaksınız, sonrada hedefiniz olan mutsuzluğu yakalayacaksınız.

4-Asla hiç bir şeyden tatmin olmayın. Kazanın "ama yetmez" deyin, hedefleriniz hep büyük olsun, başkalrını geçince onlarla alay edin bu size geçici bir mutluluk sağlasada dayanın sonunda inanılmaz hüzne boğulacaksınız bu yaptıklarınızın karşılığını toprağın altında ölünce daha çok alacaksınız. Bu enerji fiyatlarının arttığı ortamda bedava cehennem ateşinde yakılmak gibi bir lüksünüz ve ayrıcalığınız olacak cehennemde, zaten aradığınızda ayrıcalıklı ve farklı bir yaşam değil mi? Bakın ne güzel bir son, asla sizden sosyal olarak düşük olan yetimlerle, ezdiğiniz hakkını yediğiniz işçilerle, insanlarla, ziyaret etmediğiniz anne ve babanızla aynı cennette kalmak zorunda olmayacaksınız. Yanıyorsanız ayrıcalıklısınız...

5-Mutsuzlukta önemli başarılardan biride kesinlikle verdiğiniz sözü tutmayın, başkalarına tutmayacağınız sözleri vermek sizi yalnızlaştırır. İşlerinizi kesat hale getirir. Yalnızlık mutsuzluğunuzu arttırır.

6-Mutsuzluğun olmazsa olmazı Yalnız ve sevilmeyen biri olmaktır. Egonuzu şişirin, kibirinizle hava atın, size akıl verenleri dinlemeyin. Özellikle ehil olanları, çok bilmiş onlar.

Cimri olun asla paylaşmayın, neden verecekmişsiniz, paylaşmayın ki sefillikten aç kalan anneleri ve çocuklar mutsuzluğunuza katkı sağlasın. Faiz alın verin. Faiz haksız zengin olmanızı sağlar. Para sizin elinizde toplansıın herkez fakir olsun. O zaman mutsuzluk dahada artar.

Öfkenizi göstermekten ve kaba kuvvete başvurmaktan çekinmeyin ki sevilmeyesiniz. Kabalaşın. Sevimsizleşin. Mutsuzluğunuz artsın.

7-Mutsuzluğunuzu arttırmanın diğer önemli bir yoluda başta eşiniz olmak üzere aldatın, zira aldatmalarınız sizi daha yalnız kılar. Aileniz yıkılınca daha huzursuz olursunuz. Eşinizede güvenmeyin. Zina ederseniz ve üstelik korunmadan zina ettiğinizde önünüze gelenle düşüp kalkarsanız mutsuzluğunuz dahada artacaktır. Kendinizden daha çok iğreneceksiniz ve daha mutsuz olacaksınız. Hepatit B, C, AIDS gibi ödülleride cabası.

8-Mutsuzluğun ve kargaşanın artmasını istiyorsanız ırkçı ve ayrımcı söylemleriniz yoksa hemen edinin, çevrenizdeki ırkçı partilerden birine ırkınıza göre kayt olun. Onların söylemleri için mücadele edin mutsuzluğunuz artsın. Böylece ülke bölünürse daha çok hizniniz artacaktır. Sizdeki ırkçılığın karşı taraftada karşılığı olacağı için karşılıklı olarak mutsuzluğu paylaşmanın hiznünü yaşarsınız. Ölünce parti liderinizle beraber ırkçılar için ayrılan bölümde cehannemde yine doğalgaz masraflarından kurtararak mutsuzca yanacak olmanın ayrıcalığınıda sürün. Zira kainatın ilk ırkçısı ateşten yatratılan Şeytan'da orada olacak.

Bu sayede ne kendi huzurunuz olur nede toplumun genel huzuru olur. Toplumsal huzursuzluk katsayısının artmasına sizdeki faşizm destek olacaktır. Uzlamacıda olmayın bu konuda. "Herkes ya sever yada terk eder" prensibi mutsuzluğa birebir. Bu kafa yapınız dağlardaki ölümleri arttırdıkça daha da mutsuz olacak ama sizdaha fazlasını isteyeceksiniz. Mutsuz olmak istiyorsunuz ya.

9-Mutsuzluğun diğer bir anahtarıda mutlaka suçu başta Allah olmak üzere başkalarına atın. Herşeyi o tezgahladı diye düşünün. Kaderci olun ki mutsuz olun. Bu yaşadıklarınızı KADER olarak kabul edin. Hem mutsuz olmak için emek harcayın hemde Şeytan gibi Allah'ı suçlayın. Mutsuzluk böylece garanti olur.

10-Mutsuzluğunuzu ve huzursuzluğunuz arttırmanın diğer bir yoluda kesinlikle Kuran'ı elinize almayın onu duvarda tozlarıyla başbaşa bırakın duvarda. Hatta dahada mutsuz olmak istiyorsanız Bursalı Şeyhe gidin sizi cezbe sonrasında bi güzel karanlık odada badelesin. Odadan sonra kendinizi çok daha kötü hissedeceksiniz.

Noldu? bu yazdıklarım saçma mı geldi? Kim mi bunları yapar? 

Efendim duyamadım?

Hadi canım sizde!!

Ben bunları bu halkın yaptıklarından ve gazete haberlerinden derledim.

Gerisini size bırakıyorum.

Allah bizi ıslah etsin diycem ama biz bu prensiplerde direnirken biz nasıl ıslah olacağız?

Günde 5 defa okunan ezanda, hep olmasını istediğim bir cümle vardır, sizinle paylaşayım.

"Hayyal et-Tefekkur, Hayyal el-Tefekkur"

 

 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..