Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1975 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. AÖF Halkla ilişkiler Fakültesi öğrencisi. 1994 Yılında yerel bir kanalda başladığı televizyonculuk hayatı, daha sonra TGRT ve Kanal 7'de devam etti. Çeşitli prodüksiyon şirketlerinde de çalışan Muzaffer Direk, Dikiz aynası, Seda sayanla Yetiş Bacım, Al..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yanlış yetiştirilen Erkekler / Yanlışa benzeyen Kadınlar

Merhabalar... Yazdıklarınıza dair bir eleştiri değil bu... Yalnız Erkeklerin ve kadınların hepsini aynı çatı altına sokarak genelleme yapmak çok yanlış olur. Elbette Kadın önemli bi varlıktır. Zaten kadına kötü davranmak dinimizce de yanlıştır ve asla tasvip edilmez. Bu yazdıklarınıza karşılık olarak Etrafımda ve eminim ülkemizde eşine gerektiği gibi davranan, zaman zaman zıtlaşmalar olsada evine bağlılığını asla kaybetmeyen, çocukları ve eşi için çaba harcayan binlerce erkek vardır. Ama buna karşılık olarakta eşini aldatmayı bir halt sanan, çocuklarını yetiştirmek bi yana onları terkeden, ahlaksızlık sektörünün en demirbaş malzemesinin kadın olduğu ve üç kuruş eline geçince ekonomik özgürlüğüm var kocada kim diyen binlerce kadın olduğunuda unutmayalım. Eşe bağlı olmanın, onu evinin direği olarak görmenin, sözünü kıymet bilip yanında durmanın, değerlerden uzaklaşmanın artık kadın açısından kölelikmiş gibi zannedilmesi ve bu kadar ayyuka çıkarılması malesef utanç verici bir durumdur

24 Mart 2013 02:09
Engel tanımayanlar asansörü

Bir önceki eleştirimin üstüne bu duyurlalılığa diyecek yok. Teşekkürler. Bir gerçeğe değindiğiniz ve hassasiyetiniz için.

29 Ekim 2010 22:16
 
Toplam blog
: 7
: 459
Kayıt tarihi
: 31.07.10