Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '13

 
Kategori
Müzik
 

Müzik Özel Yetenek Sınavına ve Müzik Öğretmenliğine hazırlanan adayların dikkatine!

Müzik Özel Yetenek Sınavına ve Müzik Öğretmenliğine hazırlanan adayların dikkatine!
 

Bu  sınavlara hazırlanıyorsanız bu derslere katılmalısınız!

Marmara üniversitesi Müzik öğretmenliğine hazırlık dersleri, değerli ve saygıdeğer Öğretmen ‘’Özcan Özbek ‘’ tarafından veriliyor .

Ben bu kıymetli derslere katılma şerefine nail oldum.

 İlk deneyimim 2007 yılında oldu ve bu sene  olacak derslere de devam etmek niyetindeyim, dersleri sorarsanız ,İlham almamak  ve çalışma şevkinizin artmaması düşünülemez.

Derslerde zaman zaman Müzik ve Sanat ‘tan öteye de gidilebiliyor , bilimsel tanımlamaları kullanmakta yerli yerinde hamleler ve yumuşak geçişler yapmakta olan’’ Özcan Özbek’’ melodi tekrarları , ses egzersizleri , duyumlar ,solfej ve dikte ağırlık verdiği  çalışmalardan sadece bir kaçı ,ilerleyen süreçlerde çok daha iyi bir seviyeye geleceğiniz sınavlar hakkında kafanızdaki sorulara yanıt alacağınız , şimdiden duyurulur.

Özcan Özbek’in tanımlamaları ve anlatımları Takdire Şayan , tabi buradan sadece öğrencilere  ve öğrenmek isteyenlere değil!

Veliler’de , Özcan Özbek ‘in çalışmalarını çocukları için  takip edebilir, ders aldırabilir veya kafanıza takılan sorularda sizi aydınlatabilir.

‘’ Özcan Bey ile ilgili ekşi sözlük’te bakın nasıl yazılmış .’’

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C3%B6zcan+%C3%B6zbek

Geçen yıl sınava yönelik olarak yapılan "Dikte-Deşifre-Ezgisel ve Ritimsel Bellek, Çok ses işitme çalışmaları"na bu yıl 25 / 12 /2012 tarihin’den itibaren başlandı ve ücretsiz .

Katılmak veya sınav hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Çalışmalar yıl sonuna kadar olacak, her hafta salı günleri akşam saat : 17.30-19.30 arasında Marmara Üniv.  Müzik Öğretmenliği Ana bilim dalı sınıfında

yapılacaktır.Şimdiden başarılar,

Birbirimize Saygı ve Sevgi  duyduğumuz bir doğada Müzik ve Sanat’la kalmamız arzusu içinde diyerek ‘’Mustafa Kemal Atatürk’ün’’  bir sözüyle noktalıyorum…

‘’Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır.’’

 
Toplam blog
: 46
: 193
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

1982 yılı İstanbul doğumluyum. ilk öğrenimi'mi İstanbul'da tamamladım. 2008 yılında Yıldız Teknik..