Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

N’olur Ayrılalım dizisinde büyük sıkıntı var!

N’olur Ayrılalım dizisinde büyük sıkıntı var!
 

Dizide büyük sıkıntılar var!


Başrollerini Nilay Duru ve Aras Aydın paylaştığı kadrosunda Gürgen Öz, Nilperi Şahinkaya, Osman Karakoç gibi isimlerinde yer aldığı N’olur Ayrılalım dizisi ilk bölümü ile düşük reytingler almıştı.

2. bölümü yayınlanan dizi bakalım reytinglerde yaz aylarında olmamız ve rakibinin az olmasını fırsata çevirip reytinglerde elle tutulur bir oran alabilecek mi ?

Diziye gelelim diziyi izlerken bunlar neyin kafasını yaşıyor demedim değil!  İyi şanslar chuck  adlı yabancı filmden uyarlanan dizi bana göre filmin adını lekelemiş vasatlığı ile.

Yani yok böyle bir şey dizi mi yoksa şov programı mı? Belli değil yani ben böyle absürt bir dizi görmedim yakın zamanda. Resmen izleyici ile dalga geçiyorlar. Son 2 senedir Romantik Komedi dizileri ve onların tecrübesiz ve zayıf oyuncuları sıktı artık bene sektörde kaliteyi düşürüyor.

N’olur Ayrılalım dizisinin neresinden tutsak elimizde kalıyor yani. Kamera çekim açıları renk tonu, müzikler, oyunculuklar, senaryo, akış…

Bir kere şuna anlam veremedim dizide Nilay Duru beklenenin altında oyunculuk yapıyor sanki başrol değil de hala yan rol gibi bir havası var. Aras Aydın ise gerçekten çok kötü yani figüran gibi oyunculuk yapıyor dizide aslında daha iyiydi bu adam bu dizide bana aşırı kötü geldi kesinlikle bir başrol ağırlığı yok. Nilperi Şahinkaya ise her zamanki gibi yan rolümü verin ben oynarım görevimi yaparım demiş onda çok sıkıntı göremedim.

Umarım dizide düzenlemeye giderler yani reyting alıp almaması önemli değil bunu dizi diye halka izletmeye ben olsam utanırdım. Yani Türk izleyicisi bu kadar mı düştü ya az kalite.

Umarım gerek oyunculuklardaki kalite gerek genel dizi yapısı olarak kalitesi artar işin yoksa katlanılacak bir şey değil yani… İnsanların emeklerine yazık yanlış Cast yanlış senaryo onca emeği çöp edebiliyor. Ki dünyada uyarlama yapacak şey kalmamış gibi o saçma filmin dizisinin yapılması bilemedim yani. Neyse hayırlısı umarım dizide acilen kalite artar…

Çetin Kaya

Twitter/FankafaCetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..