Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Namus - zar- beyin üçgeni

Nedir namus? Dürüstlük, doğruluk diye tanımlanabilir.

İçinden çıkamadığım bir sorun var namus olgusu ile ilgili.

Bir erkek bakir olsa, bir bayan ise bakire olmasa yadırganır genelde nedense...

"Aaaaa, yoksa gay mi? Bu nasıl erkek? " gibi saçma soruları bakir beyler için sarfederken, bakire bir bayan için bu şaşkınlık söz konusu bile olamıyor. Neden? Çünkü olması gereken budur, çünkü bakire olmayan bir bayan namussuzdur ve normal şartlar altında bakire olmaması kabul edilebilir bir durum değildir!!!

Ne garip bir çelişkidir ki erkeğin yaşamış olduğu cinsel ilişkileri onun övünç kaynağı deneyimleri olurken bir bayanın yaşamış olduğu cinsel ilişkileri utanç kaynağı olmaktadır, hele bir öğrenilir ise toplum tarafından dışlanmasının biricik nedenidir.

Neden? Çünkü artık ZAR denen o küçük esnek parça yoktur!!! Yani o kadın artık yakılacak yada aidsli gibi kaçılacak biri haline gelir kimilerinin gözünde.

Bu zihniyetten iğreniyorum!!!

Namus denen değer bayanların iki bacak arasında yer alan zarda ise bu namussuzlar! tüm namussuzluğu kendilerine yapmaktadırlar ki bunda utanılacak birdurum yoktur!

Oysa birde beyinleri ile namus kavramını delenler var ki bunlar en tehlikelileri... Hırsızlık yaparlar ki bu ev soymak, devleti hortumlamak ya da insanları bayıltıp böbrekelerini çalmak olabilir. Ya da öyle namussuzlar, gözü dönmüşler vardır ki bir başka bedene zorla sahip olmak, dokunmak gibi sapıkça davranışlar sergilerler.

Şimdi söyleyin bakalım hangisi namussuzluk?!

Hangisi utanç verici?!

Ne üç - beş kuruş hesabıyla değer biçilip satılacak mal, ne de birilerinin NAMUSUYUZ. Bizler KADINIZ!!!


 
Toplam blog
: 5
: 353
Kayıt tarihi
: 09.12.07
 
 

84 yılında açmışım gözlerimi karlı bir istanbula. Yıllar oldu okul hayatına başlayalı ve bitmeyen b..