Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '20

 
Kategori
Dünya
 

Nancy Pelosi,Amerikan Polisi!

Amerikan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi de Türkiye'ye pislik atanlar güruhuna katılmış...Dünya'nın tüm adaletsiz,hayasız, izansızları ağızlarını açtı mı Türkiye'ye kin kusuyor şu günlerde.

Dün, ABD Başkanı Trump, bir gazetecinin "Seçimi kaybederseniz iktidarı barışçıl bir şekilde bırakacak mısınız" sorusuna, "ne olacağını görmemiz gerek" diye cevap veriyor.

Buna Temsiler Meclisinin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi; "Türkiye'de değilsiniz; ABD'desiniz" diye karşılık veriyor!!

Kadının izansızlığına bakar mısınız?..Merdi kıptı, şecaat arzedeyim derken sirkatin söyler, atasözünü, namerdi kıptı yapın Nancy hanıma uygulayın!

Bir kere, gazetecinin, seçimi kaybederseniz gidecek misiniz, sorusuna, duruma göre bakacağız, diyen senin Devlet Başkanın Nancy, Türkiye Başkanı değil...

Şu küstahlığa bakın ki, kadın seçimle gelen Başkanlarının seçimle gitmeme ihtimalini Türkiye üzerinden örneklendiriyor!

Kadın, Mısır demiyor; Suriye demiyor, BAE demiyor; Suudi Arabistan demiyor...Ne bileyim, Afrıka'nın kabile devletlerini söylemiyor da "BurasıTürkiye değil" diyor!

Amerika'da seçimle gelen seçimle gidermiş de Türkiye'de gitmeyebilirmiş demek ki...

Bre cahil kadın, Türkiye tarihinde seçim kaybettiği halde, iktidar gitmeyen bir siyasi parti oldu mu?..Bu ülkede iktidarlar seçimsiz sadece darbeler yoluyla değişti, onları da "sizin oğlanlar" yaptı!

Şu pişkinliğe bakar mısınız?.Yıllarca ülkemizi darbelerle güden bu Amerikan ukelaları, şimdi Türkiye dünyada örneğine az rastlanır bir demokratik hayat yaşarken, Türkiye'yi diktatörlük örneği olarak sunuyor!

Herhalde, FETÖ eliyle yaptıkları, son darbe girişimleri 15Temmuz gecesi püskürtülünce, bir daha bu ülkede iktidar değiştirmeyeceklerini anladılar, işi tersinden yutturmaya çalışıyorlar!

Kendi seçimlerinde hile söylentileri ayyuka çıkmışken, bugün bile Kasım seçimlerinde posta yoluyla yapılacak oylamalara hile karışacağı için başka yollar arıyorlarken, en zor zamanlarda bile, adil seçimler yapmış Türkiye'yi kirli dillerine dolayabiliyorlar.

Kendi ülkelerinde polis şiddeti almış başına gitmişken...Amerika sokaklarında nerdeyse hergün bir siyahi Amerikan polisinin kurşunuyla can verirken...Polislerin insanların gırtlağına basarak boğdukları ülkenin siyasetçisi Polesi, tutmuş Türkiye'ye laf çakıyor.

Amerikan polisi ne yapıyor Nancy Pelosi ne söylüyor!..Buyrun burdan yakın!

Bilmem farkında mısınız; Amerikası, Fransası, Almanı, Avusturyalısı...Adamlar bugüne kadar bu ülkeyi devletten saymamışlar...Bugün biz, gerçek bir devlet gibi hareket edince, bir şey yapamamanın hırsıyla hakaret ediyorlar.

Emperyalizmin örümcek kafası, Türkiye'nin yeniden tarihteki yerini almasını; coğrafi hinterlandında söz sahibi olmasını kabullenemiyor, hazmedemiyor.

İşte bize yıllarca "medeniyet" diye yutturdukları Batı kafası bu!

Merhum Mehmet Akif'in, ülkemizi dört bir yandan işgal etmek isteyen bu emperyalist ahtapotlar için Çanakkale Savaşı yıllarında söylediği;

"Maske yırtılmasa bize hala afetti o yüz/ Medeniyet denilen kahpe hakikat yüzsüz"

mısralarını yeniden hatırladım.

Biz maskelerini yırttıkça ne kadar yüzsüz olduklarını tüm dünya bir kere daha görecek inşallah!

Yakındır!

 

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..