Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '08

 
Kategori
Güncel
 

Napcaz şimdi aha!

Napcaz şimdi aha!
 

Dünya Şaşkın!


Dün yine bir mail aldım, lütfen okuyun ve tüm adres defterinize yollayın! Ne ki bu ki? Mailin içeriği tuz gölündeki tuzun kirlilik düzeyi. Ne yapmak lazım bilmem ama Konya’nın kanalizasyonu tuz gölüne akıyormuş, hem de bunu bir prof. desteklemiş.

Napcaz şimdi ahaa, netcez şimdi ahaa demeden geçemedim.

Tuz gölü kirli, tuz yemeyin!

Hemen hemen her evde iki araba kapıda hazır duruyor amaa, bol bol yürüyüş yapın sağlıklı yaşamak için. Hem trafik kazaları da % 75 azalır. Otoban ve duble yolların açılışları yapılıyor, araba firmaları sıfır faizle araba dağıtıyor ‘’kız istemeye kendi arabanızla gidin’’ diyen bile var. 300km hız yapıyor araçlar ama 90km yi geçene ceza hazır. Doğrusu bu, ama nerede yapacak bu araçlar 300km hızı? 90km yi ya da 120km yi geçmeyecekse 300km yapan araçlar ne geziyor orta yerde havayla?

Rusya domateslerimizi beğenmedi, bol bol domates yiyin. Domates kanserin bir numaralı düşmanı. Haa bu domatesler hormon, dolayısıyla kansorejen madde içeriyor sağlıklı değil. Domates tableti kullanın %100 doğal ve sağlıklı!

Üzümü şarap yapalım çekirdeğini napalım? Çekirdekler ziyan olmasın ezelim ‘’üzüm çekirdeği konsantresi’’ adı altında piyasaya sunalım. Nelere mi faydası var? Hani fast-food adı altında yediğimiz atıştırmalık yiyecekler vücudumuza toksin yüklüyor ya, üzüm çekirdeği konsantresi o toksinleri yok ediyor. Öğle arası atıştır sonra bir tablet al işlem tamam mı?

Sakın yumurta yemeyin kuşlar grip oldu, kuşları zaten yemeyin.

Et yemeyin danalar delirdi, yiyen deliriyor.

Piknik yapmayın keneler yapışır. Ama stres atmak için toprakta, çimende çıplak ayakla yürüyüş yapın.

Sularda arsenik miktarı çok yüksek sakın içmeyin, damacana suları eve bile almayın plastik içerisinde bekliyor kansorejendir. Arıtma yapan ev tipi arıtma cihazları sudaki tüm minareleri süzüyor.

Deterjanların tamamı kanser yapıyor aman kullanmayın kullanmak zorunda kalırsanız çok bol su ile yıkayın. Küresel ısınma başladı suyunuzu idareli kullanın aksi halde dünya çöl olacak!

Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım ki tenis maçında gibiyim bir o tarafa bir bu tarafa bakmaktan başım döndü. Tek fark bu maç hiiç bitmiyor. Napcaz şimdi ahaa???

 
Toplam blog
: 16
: 815
Kayıt tarihi
: 05.06.08
 
 

1970  doğumluyum. İşletme mezunuyum.  İki çocuk annesiyim. Yazmak ve okumak en büyük hobim. Artık..