Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Nasıl bir kadının erkeği olmak isterdiniz?

Nasıl bir kadının erkeği olmak isterdiniz?
 

Foto: Doğan Kökdemir


Sıradan ama özel bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Zeki, duygusal, farklı, ne çirkin ne afeti devran, neyi niçin yaptığını kendiliğinden anlayan

Seninle oynayan, oynadığı oyunlarla seni mat eden, sana sığınmayan, minnet etmeyen ama saygıların en büyüğünü duyan, her işini kendi yapabilen, gerektiğinde eline rimel gibi tornavidayı da yakıştıran özel bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Kural tanımayan, toplum kurallarının ilişkileri öldürdüğünün farkında olan, sokakta, cemiyette tam bir hanımefendi olup, eşinin her şeyi olabilmeyi başaran, nerede nasıl davranılacağını bilen, hanımefendiliğin ve beyfendiliğin parayla satın alınamayacağını çok iyi bilen bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Size şiirler öyküler yazacak kadar ruhunda fırtınalar kopan, sevgisinin güvenini kazandıktan sonra, ne başıboş bırakacak kadar ilgisiz, ne sizi boğacak kadar sıkmayan bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Yeri geldiğinde susmayı bilen, sığınabileceğiniz, omzunda pişman olmadan ağlayabileceğiniz bir kadın, akıttığınız gözyaşlarınızı zayıflık olarak görmeyen, bu duygu selinin kıymetini bilen ve ‘‘kurban olurum’’ sana diyebilecek bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Kanaatkâr, tok gözlü, yetinmesini bilen, karşılıksız, çıkarsız bir kadının erkeği olmak…

Mutfakta, yatakta, annelikte kısacası her konuda hamarat bir kadın, yeri geldiğinde eline iğne iplik alıp düğmeni dikebilecek, ‘’ bu gün canım çok yaprak sarma çekti’’ dediğinde, ertesi gün sizin için hazırlayan bir kadının ve aynı zamanda her konuda sizi de ateşleyip günün birinde size de yaptırabilecek, yardımsever yetenekli, bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Hani bir ordunun içine girip de kız oğlan kız çıkacak türden delikanlı bir kadının erkeği olmak, şöyle gözü pek kadıngibi bir kadının, kadınlığını yalnızca size sergileyen geyşa ruhlu, delikanlın lığı yalnızca yüreğinde olan bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Sinirli olduğunuzu bir sözünüzden veya bir bakışınızdan anlayabilen ve böyle anlarda üzerinize gelmeyecek, sizi kendi haline bırakacak ama siniriniz geçtiğinde canınıza okuyacak bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Zenginliği de tatmış, gerçekten soğan ekmek yemesini de bilen ve bu durumları hazmedebilecek bir kadın, eşini sevgilisini geleceğinin garantisi olarak görmeyen, sevginin kıymetini bilen bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Halden anlayan, sır tutabilen, derdinizi anlattığınızda bıkmadan usanmadan sözünü kesmeden sizi dinleyen, cilveleriyle işveleriyle sıkıntılarınızdan uzaklaştırabilen ve aynı zamanda anne şefkatine de sahip olabilen, sizinle her durumda gurur duyan, güzel günlerin yanında, sıkıntılı günlerde de sizinle omuz omuza durabilen bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?

Uyuduğunuzda üstünüzü örten, yalnızca örtmekle de kalmayıp yanağınıza öpücük konduran, saçlarınızı okşayan, siz bir kez bile ''seni seviyorum ''demediğiniz halde, defalarca bıkmadan usanmadan, sevdiğini açık yüreklilikle söyleyebilen bir kadının erkeği olmak ister miydiniz?


Böyle bir kadın var mı demeyin, işte ben, tüm bunları severek yaptıran bir erkeğin kadınıyım








Esinlenme: İnt dolaşan bir mailden uyarlama

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..